Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jak vám jde BravaHD

U mne celou dobu _ rok obraz není tak hladký a jemný jako na ostatních HD stanicích. Na plochách jak světlých, tak tmavých mám hemžící artefakty. Vantage 7100, ostatní programy OK.

Nervoš
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak vám jde BravaHD

víš že ani nevim ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

@ Jupí

Vím :))) :)))

Nervoš

Mně jde normálně.

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

myslím si že tvůj problém je televizní přijímač podobný problém jem viděl na jedné starší LCD televizi která nebyla ještě ani HD Ready a pak se na přijímač připojila TV s rozlišením 1920x1080 a problém byl pryč

Mascom MC1101Cr + parabola 105 + LNB Smart Titanium Edition 0.2 db + motor SG 2100

romanks
Registrace: 7/2007

romanks - televizí to určitě není, Philips 9. řady, dobře nastavený, všechny ostatní HD jsou OK, Brava je taková jakoby zrnitější, či až přeostřená, ale při bližším pohledu jsou tam ty hemživé artefakty.
Prosím chlapi, koukněte se, jak to šlape vám.

Nervoš

Môžem potvrdiť, oni tak vysielajú, je to asi predimenzovaným šerom.....

pbpb

kraviny nekupuji

standa111
Registrace: 11/2009

@pbpb

jo díky, trochu mne to uklidnilo. Také mne napadlo, že bojují se šumem kvůli slabému nasvícení.

Nervoš

Zkus změnit nastavení ostrosti obrazu u televizoru, nic jiného se asi dělat nedá.

Děda Petr

Nebo vypnout u té devítkové řady některá vylepšení, které já u mé nízké řady nemám... musíš zkoušet, je to na tobě.

Děda Petr

Děda Petr

Díky, mám ty vyfikundačky hodně staženy, i ostrost obrazu jsem stáhnul, ostrost je jen přidání kontrastu na hranách.
Ale i tak díky

Nervoš

Nervoš

no nechci se hádat ale i v mém případě Brava HDTV byl jediný program který to dělal a když jsem připojil televizi Finlux 42FLSE850SU obraz byl jak fotka bez rušivých artefaktů do té doby mi to chvilkama připomínalo tak zvané rybičky jako se objevovali ještě v analogu při slabším příjmu, zkusil bych to byt tebou i na jine televizi pokud mozno jine značce televize

Mascom MC1101Cr + parabola 105 + LNB Smart Titanium Edition 0.2 db + motor SG 2100

romanks
Registrace: 7/2007

@ romanks

Ne ne, ptal jsem se spíše z principu. Je jasné, že na většině televizorů lze obraz "vyžehlit" ..... ten Philips má i přímo funkci na vyhlazování artefaktů, ale mám ji staženou až k nule. Vyklazováním artefaktů defacto ubíráš detaily z ploch, to pak lidi jsou jako z pastelíny. Brava není program našeho zájmu, nechám raděj být jak je. Ale, mají-li ty artefakty i jiní, není to chybou u mne. To jsem si chtěl potvrdit.
Díky.

Nervoš

Zpožděný nástup zvuku u ČT HD

Poslední dobou pozoruji, zvláště na ČT HD, že mi zvuk naskočí až po několika vteřinách za obrazem. Je to normální ?
Soft neofic.

Nervoš

líbí se mi jak lidi koupí TV nabytý funcemi , dají za to hromadu peněz a pak ve finále je jim to nanic a plno věcí vypnou.

standa111
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra