, sekce: Skylink |
|
Jak vám jde BravaHDU mne celou dobu _ rok obraz není tak hladký a jemný jako na ostatních HD stanicích. Na plochách jak světlých, tak tmavých mám hemžící artefakty. Vantage 7100, ostatní programy OK. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
RE: Jak vám jde BravaHDvíš že ani nevim ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
@ JupíVím :))) :))) |
Nervoš
|
|
RE: Jak vám jde BravaHDMně jde normálně.47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
|
|
RE: Jak vám jde BravaHDmyslím si že tvůj problém je televizní přijímač podobný problém jem viděl na jedné starší LCD televizi která nebyla ještě ani HD Ready a pak se na přijímač připojila TV s rozlišením 1920x1080 a problém byl pryčMascom MC1101Cr + parabola 105 + LNB Smart Titanium Edition 0.2 db + motor SG 2100
|
romanks
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 70 |
|
|
RE: Jak vám jde BravaHDromanks - televizí to určitě není, Philips 9. řady, dobře nastavený, všechny ostatní HD jsou OK, Brava je taková jakoby zrnitější, či až přeostřená, ale při bližším pohledu jsou tam ty hemživé artefakty.Prosím chlapi, koukněte se, jak to šlape vám. |
Nervoš
|
|
RE: Jak vám jde BravaHDMôžem potvrdiť, oni tak vysielajú, je to asi predimenzovaným šerom..... |
pbpb
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 290 |
|
|
RE: Jak vám jde BravaHDkraviny nekupuji |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
@pbpbjo díky, trochu mne to uklidnilo. Také mne napadlo, že bojují se šumem kvůli slabému nasvícení. |
Nervoš
|
|
RE: Jak vám jde BravaHDZkus změnit nastavení ostrosti obrazu u televizoru, nic jiného se asi dělat nedá.47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
|
|
RE: Jak vám jde BravaHDNebo vypnout u té devítkové řady některá vylepšení, které já u mé nízké řady nemám... musíš zkoušet, je to na tobě.47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
|
|
Děda PetrDíky, mám ty vyfikundačky hodně staženy, i ostrost obrazu jsem stáhnul, ostrost je jen přidání kontrastu na hranách.Ale i tak díky |
Nervoš
|
|
Nervošno nechci se hádat ale i v mém případě Brava HDTV byl jediný program který to dělal a když jsem připojil televizi Finlux 42FLSE850SU obraz byl jak fotka bez rušivých artefaktů do té doby mi to chvilkama připomínalo tak zvané rybičky jako se objevovali ještě v analogu při slabším příjmu, zkusil bych to byt tebou i na jine televizi pokud mozno jine značce televizeMascom MC1101Cr + parabola 105 + LNB Smart Titanium Edition 0.2 db + motor SG 2100
|
romanks
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 70 |
|
|
@ romanksNe ne, ptal jsem se spíše z principu. Je jasné, že na většině televizorů lze obraz "vyžehlit" ..... ten Philips má i přímo funkci na vyhlazování artefaktů, ale mám ji staženou až k nule. Vyklazováním artefaktů defacto ubíráš detaily z ploch, to pak lidi jsou jako z pastelíny. Brava není program našeho zájmu, nechám raděj být jak je. Ale, mají-li ty artefakty i jiní, není to chybou u mne. To jsem si chtěl potvrdit.Díky. |
Nervoš
|
|
Zpožděný nástup zvuku u ČT HDPoslední dobou pozoruji, zvláště na ČT HD, že mi zvuk naskočí až po několika vteřinách za obrazem. Je to normální ?Soft neofic. |
Nervoš
|
|
RE: Jak vám jde BravaHDlíbí se mi jak lidi koupí TV nabytý funcemi , dají za to hromadu peněz a pak ve finále je jim to nanic a plno věcí vypnou. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|