, sekce: DVB-S přijímače |
|
nový sat přímačdobrý večer mám dotaz jaký koupit nový satelitní přímač mám u babičky big sat international dsr7800 crci premium a nejde provést upgrade sowtwaru jaký si mám koupit přímač na irdeto conax nds a videoguard? :(( |
laga18
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 143 |
|
|
nový sat přímač (# 66)Záleží kolik chceš investovat,předpokládám,že co nejméně a chtěl bys hodně aby to umělo,že??Dnes koupíš za solidní peníz SD přijímač třeba DREAMSKY 7500 a nebo jestli chceš HD přijímač tak za 2.800,kč ARIVA200 HD,kdybys kouknul přes Google ,tak by ses zde nemusel ani ptát,vše potřebné tu již bylo jen kouknout do historie. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: nový sat přímačtak tak, záleží co přesně od toho očekáváš a chceš, takhle ti třeba můžeme poradit levnýho SD Mascoma s CW za 1500,- |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
|
|
RE: nový sat přímačNo neviem či ti rozumiem,ale ty chceš prijímač,ktorý by dekódoval karty v tých kódovacích normách,alebo chceš len,zdielanie po Nete?Ak chceš len prijímač, ktorý dokáže cez karty čítať rôzne kódovacie systémy a aby bol aj HD,tak ti doporučujem Ferguson-Ariva-200-HD-PVR.Po preflashovaní, sa čítačka Conax, zmení na UNI a môžeš tam strkať aké chceš karty.Ale ak chceš nejakí Sharing po Nete,tak to už je problém,tam by si potreboval nejaký Linuxoví a nejaký Free server,ale to je nelegálne-Zabudni. :scared:DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|