, sekce: freeSAT by Skylink |
|
CS Film/ CS MiniUPC direct za kanal CS fILM/ CS Mini nebude pitať žiadny doplatok ako napr: na Skylinku. Kanal bude v ponuke bez príplatku. |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
|
|
RE: CS Film/ CS MiniNo ano, ale za základ v Skylinku neplatíš nič. to je ako keby som povedal, že ja mám krajšie jablká ako sused hrušky :-)Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
|
|
RE: CS Film/ CS MiniFurt tu vypisujete čo UPC ako UPC kedy UPC a ake HD UPC a ako sa zloží Sky link po začatí UPC z Thoru a podobné bludy.Ešte raz UPC v živote na sky link mať nebude!!! Len jedna vec: aký základ vám dá UPC bez mesačného poplatku ako sky link???? žiadny resp. H.O.V.N.O. tak sa tu preberte s takýchto poznámok.upc u mňa bude vždy toto: Rv a to nemusímvedieť ani nový cenník, mám s UPC svoje skúsenosti,naopak sky link toto: R^ pre základ a možnosť predplatenia si rôznych balíkov na určité obdobie.Takže hoši "bdete"! :)))3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 196 |
|
|
TamiNo demokracie je u teba akosi pomenej.Jednému sa páči to druhemu ono.Mne sa najviac páči DIGI.Nie si náhodou nervózny predajca kariet Sky link? |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
|
|
FAK13Ten tvoj slovenský pravopis je už naozaj veľmi trápny, vôbec ti to nevadí, čo tu stále predvádzaš ? |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
|
|
TamiTo sa fakt SKYLINK-u a CS LINK-u musí nechat že ako sa povie sú viac prístupný pre chudobu s tím že sa za tieto platformy nemusí hanbit ani majetnejší abonent kedže pri priplatený si toho môže podla mna na československé pomery užit dost."Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 283 |
|
|
RE: CS Film/ CS MiniCS film je i zadarmo drahý.Minulý týden jsem chtěl zkouknout snowborďáky a když jsem viděl ten obraz tak se mi zvedl kufr.Děkuji nechci. RvDreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
RE: CS Film/ CS MiniPokud se ti nelíbil obraz tak se ozvi na výrobce tohoto programu. Skylink, CsLink a UPC za to nemohou. |
tons
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 133 |
|
|
RE: CS Film/ CS MiniVyrobca tohto programu na tomto kanali,dobre zaraba.. |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
|
|
tons...vidíš někde,že špatnou kvalitu obrazu hážu na Skylink,Cslink či UPC? Nicméně,fakt nechápu,kdo si toto v dnešní době předplatí. :ODreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
|
|
re:wladysa já zase nechápu, jak někdo může koukat na takovou kravinu jako jsou Snowborďáci...To já bleju, když vidím Kokotka...pardon Kotka |
žlab
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 523 |
|
|
žlabno musim priznat,ze aj mne tento herec pripada ako keby jeho rodicia boli surodenci.....Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: CS Film/ CS MiniTo jsou ty nejlepší filmy z minulych dob. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
|
|
FAK13až nato že csmini v skylinku nenilen v cslinku do 12.00h potom jetam csfilm a ten má už aj skylink tak si neplet už 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
TamiAko vieš že UPC Direct nebude mať na Skylink? Si Nostradamus? :))) Už teraz na Thore vstáva z popola a mnohým programoch už naňho má!!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: CS Film/ CS MiniA komu sa za CS Film platí, výrobcový? Dokonca ak to idé iba 12 hodín denne,tak viac ako za HBO HD. Neviem,prečo to nieje v ponúkeMULTI. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
|
|
Milan Cvstáva s popola? dobre si povedal, len nech vstáva, ja som spomínal grátis ponuku u sky linku-u, vysvetli mi čo má upc ako grátis ponuku????Nostradamus keby som bol tak ti napíšem popredu niečo takéto: " Milan C nevypisuj bludy". :))) stačí?ešte pre jurka: nie som nervozny predajca kariet sky link, aproppo, máš ten pocit že by sky link alebo jeho predajcovia mali mať nervozny stav??? bez obáv. Sloboda výberu? ano, nech sa páči, ja mám tiež ofiko digi a nikto ma do neho nenúti ani nenútil, ale na oravu 55 cm stačí pre deti. 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 196 |
|
|
žlabTohle je o (ne)kvalitě obrazu CS filmu.Pokud máš co říct k obsahu tohoto díla doporučuji třeba CSFD.Já se tě na názor na kvalitu filmu neptal. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
|
|
RE: CS Film/ CS MiniJenom tak cvičně jedinkrát v historii jsem si předplatil Mých 6 od cslinku, kde jsem si navolil Film+, CSfilm, Spektrum, Sport2, AXN a AXN scifi - 220,- Kč za měsíc ( už mi to teď skončilo, never more ( jinak byl to doplněk k Multi Hd který na ten měsíc mám taky )- ludé to byl kauf jak (nevhodné slovo) - doporučuji podobnou objednávku odesílat jedině ve střízlivém stavu :O |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
|
|
RE: CS Film/ CS MiniKdybych si chtěl zahrát ruskou ruletu, tak si určitě koupím nějakej Vantage a nepotřebuju k tomu bubínkovej revolver :O |
Bororo
|
|
RE: CS Film/ CS Minipardon, ten můj druhej příspěvek sem nepatří, ten měl jít do vlákna " problém s vantage 1100" - ale už tam samozřejmě nepůjde :zombie: |
Bororo
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|