, sekce: Skylink |
|
CS MuzikaNevíte někdo, kolik ty (nevhodné slovo)i chtějí ještě nacpat programů na TP s HD kanály?To už opravdu pojedou HD s 2,5 Mbit? |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
|
|
RE: CS MuzikaNic proti tvému IQ ale přečetl sis článek pozorně,o dalším programu na uvedeném transpoderu tam není ani zmínka.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
RE: CS Muzikateď není, ale 100% tam někdy bude Rv |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: CS MuzikaV první fázi bude Muzika CS vysílat v testovacím režimu ve večerních, nočních a dopoledních hodinách na programové pozici Doku CS. Ten se vysílá na DVB-S2 transpondéru. Pro příjem divák potřebuje HD set top box a předplatné MULTI HD. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
RE: CS MuzikaProgramy nejsou o datovem toku, ale o kvalitě obrazu. Zakazník nekupuje data - Mbit, ale obrazovou kvalitu. Proč by program HD nemohl mit 4Mbit když tam je obraz přepočitavaný SD. Jakmile bude HD a nepřepočitavan vezme si klidně víc i 10 Mbit. Pak něco hovoř a pokud se ti to nelibi napiš na podpora@skylink.cz radi ti odepisi |
tons
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 133 |
|
|
RE: CS MuzikaAť si to Skylink strčí někam tu CS Muziku ta jejich politika je žalostná to co má přidat nepřidá - pokud nebude preferovat a myslet na více zájmové diváky třeba sportovní stanice tak si nic unich neobjednám. Jenom samou muziku a filmy to je jejich krédo. Ať jdou do (nevhodné slovo). |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
|
|
@ tonsHezky jsi to napsal "Programy nejsou o datovem toku, ale o kvalitě obrazu" .Dělalo mi hrozně dobře, že využívám Skylink, protože mám rád kvalitu obrazu. Dva dny mám ale v hlavě brouka, když tady mnozí potvrdili, že UPC na nové pozici má kvalitu těch "ostatních" programů lepší. To mě teda dost tíží Rv |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
RE: CS MuzikaNeboj, oni se časem zhorší. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|