Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS Muzika

Nevíte někdo, kolik ty (nevhodné slovo)i chtějí ještě nacpat programů na TP s HD kanály?To už opravdu pojedou HD s 2,5 Mbit?

Pepa 3
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS Muzika

Nic proti tvému IQ ale přečetl sis článek pozorně,o dalším programu na uvedeném transpoderu tam není ani zmínka.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

teď není, ale 100% tam někdy bude Rv

netace
Registrace: 12/2008

V první fázi bude Muzika CS vysílat v testovacím režimu ve večerních, nočních a dopoledních hodinách na programové pozici Doku CS. Ten se vysílá na DVB-S2 transpondéru. Pro příjem divák potřebuje HD set top box a předplatné MULTI HD.

standa111
Registrace: 11/2009

Programy nejsou o datovem toku, ale o kvalitě obrazu. Zakazník nekupuje data - Mbit, ale obrazovou kvalitu. Proč by program HD nemohl mit 4Mbit když tam je obraz přepočitavaný SD. Jakmile bude HD a nepřepočitavan vezme si klidně víc i 10 Mbit. Pak něco hovoř a pokud se ti to nelibi napiš na podpora@skylink.cz radi ti odepisi

tons
Registrace: 4/2008

Ať si to Skylink strčí někam tu CS Muziku ta jejich politika je žalostná to co má přidat nepřidá - pokud nebude preferovat a myslet na více zájmové diváky třeba sportovní stanice tak si nic unich neobjednám. Jenom samou muziku a filmy to je jejich krédo. Ať jdou do (nevhodné slovo).

viking
Registrace: 9/2005

@ tons

Hezky jsi to napsal "Programy nejsou o datovem toku, ale o kvalitě obrazu" .
Dělalo mi hrozně dobře, že využívám Skylink, protože mám rád kvalitu obrazu. Dva dny mám ale v hlavě brouka, když tady mnozí potvrdili, že UPC na nové pozici má kvalitu těch "ostatních" programů lepší. To mě teda dost tíží Rv

Nervoš
Registrace: 1/2006

Neboj, oni se časem zhorší.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra