Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

problem Vantage 1100

dobrý večer mám Vantage 1100 teď večer při sledování TV najednou "zamrz obraz i zvuk" po vypnutí zezadu hlavním vyp a znuvu zapnutí mi to píše hlášku: loading R13 a nic se neděje, í když jsem to vypnul a znova zapnul ze sítě stále stejná hláška a nejde :(

jona
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

problem Vantage 1100

Nechci malovat čerta na zeď, ale mně se to stalo na Vantage 7100, pomohl servis _ výměna pulsního trafa.

Nervoš
Registrace: 1/2006

hmm

to teda nevypadá dobře co by jste mně doporučili za jiný přijímač mám v něm 2 karty - sky a CS link

jona

problem Vantage 1100

Proč jinej přijímač ? Jde to opravit.

Nervoš
Registrace: 1/2006

re: Proč jinej přijímač ? Jde to opravit

asi nenajdu garanční list, a nevim kde je "značkovaj"
servis na tyto přijímače
PS: ani po 1/2 hod vypnutí se to nerozeběhlo tak je asi vážně KO :(

jona

RE: problem Vantage 1100

Na co potřebuješ značkový servis? I kdyby jsi nenašel záruční list není problém se domluvit s prodejcem - pokud za něco stojí - na opravě, každý prodejce musí mít v databázi uložený seriový číslo a den prodeje produktu.
Kdyby náhodou jsi se nedomluvil s prodejcem i zde na tomto fóru jsou borci, kteří by ti ho opravily ;)

netace
Registrace: 12/2008

jona

Zorbas - Klimkovice.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

servis

Tel.spojení na servis je 603 248 810
http://www.satservis.cz/
Vypabá to na 500kč

papapblo
Registrace: 12/2006

jses si jist, ze mas Vantage 1100? na numericky sedmisegmentovy numericky ctyrmistny displej se napis "Loading R13" urcite nevejde...

Hatori
Registrace: 2/2008

Sice nenapsal na displayi, ale jsem zvědav jak to vlastně je :)))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

re:saxon

Já jsem s Vantage ještě pořádně nezačal a už končím.Ta oprava mě ještě nepřišla,budu muset do Omka napsat.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

To Vantage 7 1000 mám přes 2 roky a bez závad. Má své mouchy, to jo. Ale co je nemá? Šel bych do něj znovu.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

@ Hatori

tak je to: Vantage HD-1100 S a ten nápis je važně
na display
záručák sem nenašel, jdu volat prodejci.

jona

Teda to je fakt zajímavé :)))

http://eshop.staservis.cz/img.php?file=http://eshop.staservis.cz/obrazky/velky_1227046050.jpg&a

Tomik535

omluva

tak se jedná o Vantage HD-6000 S ten typ na něm neni napsanej, a tomu 1100 je hodně podobnej, jak jsem žek nemám ani krabici ani návody atd., jinak prodejce řek že to asi dohledá a mám to tam dovést.

jona

Pak, že tu není legrace. :razz:

Tomik535

lubbik

Já je naopak dělam rád. Zrovna za chvilku jedu instalovat jednu červenou 7100S. Je to radost, když máš zajetou celou sestavu, víš co k tomu dát za hadr, aby to bylo v cajku a mohl v klidu sebrat peníze a jet s čistou hlavou pryč.

s tim Omkem na mě nechoď, ja mám s nima své zkušenosti...

Vantage se kupujou jinde, v Omku tak akorát Technisat, tam Ti pošlou většinou obratem nový kus.
Zrovna nedavno se tady jeden nick oháněl, že se OMKO specializuje na VO a tady to máš v barvě... ;)

No nic, nebudu provokovat jedu na ten melouch.
Dneska jsem naládoval do ROVERA svoje první kompletní plány pro SAT i TERR a je s tim radost dělat. čau.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zdravím,
Vantage je také mím oblíbencem. Má mouchy, ale neměnil bych a celkem dost jich i namontuji v okolí....
Ale pokud někdo pořídí dobrou telku a satelit v této kvalitě, tak už nějakou korunu proinvestuje. Z důvodu těchto invesic a potom dalších potíží bych osobně tyto věci bez záložního zdroje do zásuvky nezapnul. Osobně mám APC 550W a tyto rúzné drbance v el. rozvodu, které jsou mimo jiné dost časté ten záložák krasně odchytá.
Rakovinou půlzních zdrojů jsou právě tyto krátkodobé nebo mžikové skoky ve 220V při bouřkách i několik km vzdálených a nebo celkově zapnutím něčeho jiného a pod. .....
Nějaký standartní záložák ušetří potom nervy a vstekání...Na špatné napájení odejde zdroj nejen ve Vantáge, ale prakticky v jakékoliv značce......

antonin1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra