, sekce: Jiné placené TV |
|
NOVA CY - nějak dlouho to trváže ještě nejsou nové PMK pro NOVA CY a C+NL ?!Asi to včerejší "blbnutí" providerů bylo nějaké důrazné. :-/ |
JEJDA
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 464 |
|
|
RE: NOVA CY - nějak dlouho to trvátaky mě to štve :-/ Rv |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
NOVA CY - nějak dlouho to trváVše je OK,na Gama kartě C+NL OK a na některých kartách Gama i NOVA OK/řecko i cypr /pouze na některých/:8)Jinak C+NL i na ARIVA 200 HD OK včetně BULSATCOM a I PINK TV. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: NOVA CY - nějak dlouho to trváNa arive to ide na poslednom softe?Alebo tam treba tie kľúče dopísať? :-/Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
|
|
RE: NOVA CY - nějak dlouho to trváhm, za kartu je škoda peněz, potřebuji jen PMK. ;) |
JEJDA
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 464 |
|
|
RE: NOVA CY - nějak dlouho to trváa co kdyby jsi sem Hery pastnul keys ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
marval450Mám dojem,že na posledním,nerozumím tomu tak jak hery.Jde Bulsatcom ,C+NL ,a i PINK tv bez výpadků, v pátek odpoledne mi to tady seřizoval hery,bral jsem od něj přístroj a seřizoval mi motor kvůli bulsatcom a to šlapala NOVA ok v diable2,které mám také od něj. Jsme dobří známí dělali jsme spolu před mnoha roky muziku. |
kanec
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 14 |
|
|
kanecno mne nejde...ani b0 ani b1(posledný) :(Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
|
|
marval450jestli máš poslední SW tak najeď na TVsystem,červeným editace najeď na irdeto a koukni,jestli nemáš vypnutý autoroll,tím otevřeš AU :8) R^ Musí to šlapat.C+NL,Pink i bulsatcom,Nova CYPRUS momentálně nejede.Pouze na Gamakartě to to ještě jenom na některých seriích karet.Chvíli na těch C+NL počkej než se to načte!!! tak 2min. max musí běžet.Nebo přístroj vypni a zapni a ono to načkočí!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
herydíky za vysvetlenie.Som to rozchodil.problém bol a aj je ,že keď si nahrám svoj setting(dumpfile) tak to už nejde.Niečo poriešim...ešte raz dík... R^Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
|
|
RE: NOVA CY - nějak dlouho to trvámas istotne niektory TR spatne nastaveny |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 370 |
|
|
marval450Zdravim ta. Mam ten posledny sw,ked dam edit,idem na 3riadok a tam nemam autoroll,co mam prosimta zle. Ariva 200. Dik. |
sosi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 230 |
|
|
heryZdravím, chcem sa spýtať, čo je to za paket PINK TV? Alebo je to len jeden kanál? |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
|
|
vw1pozri dole: http://www.lyngsat.com/packages/total.htmlBiedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
|
|
sosija tam tiež nemám autoroll ,ale funguje to... ;)Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
|
|
marval450Vdaka za info,ale greci mi nejdu,nova cy,nejde a paket pink neviem kde je. Mozes prosim napisat co vsetko by malo na Ariva 200 s najn.sw ist. Dakujem. Robil mi to znamy,ja v tom nemam skusenosti. dikes,,finale ke-ba,,nervaky. |
sosi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 230 |
|
|
sosičo všetko tam ide neviem,ja mám PiGi tv 1W,bulsat 39E,pink 16E,canal ned.19E,niečo na 9E,4.8E...komplet zoznam je na www.najmsat.com/ ...Pink tv-pozri 3 príspevky vyššie. ;)Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
|
|
RE: NOVA CY - nějak dlouho to trváAriva 200: 53E ruské programy v BISS, 39E Bulsatcom, 19E C+ NL, 16E Pink Plus, 13E Mezzo TV(1kanál), 9E Mezzo HD Live,NASN,Fantasy chanel,ESPN Classic,ESPN America Europe, 5E Sirius- Arqiva Paket CW,1W-DIGI, 4W-Mediatech HU,Sport2 CZ,15W - Earth TV, 30W-Hispasat -TV Canaria v BISS. A to je zhruba všetko...:) |
vw1
|
|
RE: NOVA CY - nějak dlouho to trváEšte som zabudol:) Hotbird 13E- TV GLOBO:) |
vw1
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|