, sekce: Skylink |
|
Irdeto PI-sys 3.0 vs Cryptoworks - SkylinkDobrý den,Chtel bych Fergusona Arivu s Irdetem PI - sys - do CW se mi nechce už investovat. Přemejšlím pokrokově nebo ne?:-). Nebo myslíte,že mám koupit ještě CW ? podle mě to budoucnost nemá . osobně se domnívám že po roce 2012 to utípnou. |
aenstria
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 91 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
|
|
RE: Irdeto PI-sys 3.0 vs Cryptoworks - Skylinks ICE odzkoušeny (aktivace,reaktivace)Optibox Alligator, Panthera,8750, celá řada Opti. CX PVR ready, HD BOX, Koscom 7400,5050,5400, Satelita, Openbox..Už vidím, jak se přepíše celý obsah karty, orig. cryptoworks to nepostihne a odejdou jen uničtečky.... Takze len tolko som k tomu chcel.... |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 092 |
|
|
RE: Irdeto PI-sys 3.0 vs Cryptoworks - SkylinkGaston to definoval naprosto presne,protoze historie i hysterie se vzdy opakuje.Zacalo odpocitavani...a netreba ani kristalovu gulu.(ale hlavne nedostat cez gulky):) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|