Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

VITAMÍN-y pro SAXONA a nejen

Na známých stránkach nový soft 99.26 opravené nějaké chybičky , něco přidáno apod .. Další příště ....
SHOWBOX VITAMIN 5000HD
1. Updated H/W JPEG.
2. Modified blind scan.(Optional blind scan)
3. In Language setting menu, added second audio/subtitle language selection.
4. In channel list, It s move the string(long string) with focus. so you can see full channel name and sat name and sort name.
5. changed EMM on/off string.
6. modified VFD String in polish and slovakia language.
7. In cccam menu, added ping test menu.
8. You can show the I-TV(ASTRA28E_11428H/27500). also you can search I-TV without Pidscan.(It s possible in menual scan and auto scan.)
9. Modified OSD Menu String in Polish and slovakia.(about long Menu string)
10. VFD sting scrolling on/off item added in OSD Setting menu
11. R.Skip/F.Skip bug fixed at the playback of media files.
12. Mute icon added at the playing of mp3.
13, Added EEPROM check routine.
You can test problem that Sometimes, STB can t start application or Display wrong Osd menu string.

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VITAMÍN-y pro SAXONA a nejen

Díky.

Ještě ten editor settingu. ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Vitamin

Funguje Vitamin aj ako Server?

VU+uno,AZbox

gama
Registrace: 1/2006

Taky díky, jdu zkusit, poslední dobou mě trochu zlobí reakce na DO. Když je stisk krátký, povel neprovede(ale potvrzovací ledka na stb přitom blikne, takže povel přijal). Dokonce se mi podařilo ho dostat do stavu, kdy na posun šipkama reagoval, ale po potvrzení program nepřepnul. Zkoušeno několikrát za sebou, pomohlo až vypnutí. Jsem notorický "přepínač", DO je už tak dost těžké a tlačítka jdou opravdu ztuha. To opětovné mačkání je pro mě krajně otravné, zvlášť když citlivost stb na směr DO není nijak oslňující. Tedy předpokládám, že citlivost stb, DO je jistě shodné s SD řadou (tedy směrovost, výkon osvitu), u které tento problém vůbec není, naopak přepínání je výborné.
Prostě jen nápad, co by chtělo ještě doštelovat.. ;)
Jen pro info, loop stále neprůchozí v obou stavech standby (průchozí pouze v ON), zatím řešeno rozbočovačem, ale když ten druhý občas zapomenu vypnout.. :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Soft je výborný R^

Přidané věcičky jsou velmi příjemné(scroll,emm..), ale hlavně už při přepínání nepociťuji problém s přijímáním povelů!!!

Schválně zkouším stisky co nejkratší a pokud ledka na stb blikne, povel prostě provede. To byla jasná chyba. Navíc směrovost výborná, opravdu mě to těší, už jsem zpátky uvažoval o Arivě.. ;)

Později pro info vyzkouším loop.

Tomik535

Aj sa mi pozdava ta masina,co povazujete za klady pripadne zapory.Myslim oproti masinkam v porovnatelnej kategorii.Di k za osobne postrehy...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Pořád toho na vylepšení je naplánováno celkem dost ,
každopádně návrhy a připomínky jsou vítány .
SAXON : s tím seting editorem nevím nevím , určitě budou novější vylepšené verze . Co se týče té kompatibility se starou verzí , tak by se jedině musel udělat snad nějaký konverzní program tam a zpět protože struktura dat je jiná .
Uvidíme co se s tím dá dělat ..

lubos3nec

lubos

rozhodně bych zpřehlednil orientaci na připojeném HDD. Těch kroků co musí uživatel udělat, než si může spustit přehrání filmu...
Proč se zobrazují soubory, které nejsou určeny pro přehrávání?
Uspávání HDD nefunguje, pokus si necham ve Standby puštěné hodiny.
Znova opakuji, konverze, či kompatibilita Channel souborů neni vůbec potřeba, ale editor kdyby vypadal a fungoval podobně, nebo nejlépe stejně.

Jinak je to celkem solidní stroj.

On Air!

Saxon

Klady? Podle mě nejlepší poměr výkon/cena za jeho výbavu a funkce, design, funkční a rychlou podporu.

Zápory? Pro mě snad jen ten tlustý a o kilo těžší ovladač ;)

Abych chrochtal blahem, mohl by si po přepnutí fav. seznamu pamatovat jeho poslední z něho puštěný program, či třeba po najetí do EPG by tlačítko OK mělo nějaký význam. Buď by otevřelo info o vybraném programu, nebo zrušilo EPG a přepnulo program, kde byl kurzor naposled(jehož program se mi zalíbil). Otevřít info musím zeleným, vyjít z EPG exitem...stejně tak info o programu vyvoláš tlačítkem info, podrobnosti ale ještě zeleným...prostě pořád jezdíš po DO, jak při psaní smsky.. :)))

Tomik535

Tom 535

Showboxe HD nyní doma nemam, ale schválně koukni na TXT CT str. 171/počasí/, co si pamatuji, tak se tam nepochopitelně objevovali špatné hodnoty například teplot.

Zrovna ted je na S700 na str. 171, dnešní odpolední rozsah 12 až 160st Celsia. A 160 stupnů ve stínu, to už je na duben docela slušná apokalypsa. :)

On Air!

Saxon

:laughing: tak txt jsem teda osobně potřeboval naposled na střední škole, když jsme hledali výsledky noční NHL do Fortuny...
Dobře kouknu.

Tomik535

@Saxon

http://leteckaposta.cz/726598013

Tomik535

Asi tam máte větší zimu. ;)

On Air!

Saxon

Tomik535

to co jsi popsal je v seznamu wishlist a v příštím softu by to mělo být hotové tzn rozšířené EPG přes info , pamatování posledního kanálu a mnoho dalších ...
Další soft cca za 14 dnů , nemá cenu vydávat opravy a vylepšení každý týden , až se toho trochu nasbírá tak pak ..

lubos3nec

Zdravím vás, už sa dá naladiť ITV HD na Eurobirde 28 E ?

Frantik
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra