, sekce: Příslušenství |
|
Modul Cryptoworks Irdeo Smit - upgradeMám modul Cryptoworks Irdeo Smit HW:2.2.1 SW:3.9.8 a potřeboval bych zjistit jestli v něm je nejnovější soft případně jak provést jeho upgrade. Díky za radu. |
jara
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 13 |
|
|
RE: Modul Cryptoworks Irdeo Smit - upgradeModul Cryptoworks SMITDekodér cryptoworks do satelitního přijímače. Modul Cryptoworks SMIT. Verze SW: 3.9.11 Systém: Cryptoworks Pakety: UPC Direct(CZ/SK/HU), CS LINK, SkyLink, ORF Digital Karty: originální + jiné v systému Cryptoworks Bohužel koupit nový, novější verzi nelze přehrát.Cena kolem 1000Kč. |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
|
|
RE: Modul Cryptoworks Irdeo Smit - upgradenebo koupit na eltasat.cz za 799,- (akční cena do zítra) |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
|
|
RE: Modul Cryptoworks Irdeo Smit - upgradeVerze prehrat jde, posledni je 3.9.12, ne vsak vsechny revize modulu jdou prehrat, zalezi na ser.numb.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: jirka67jj, na Eltasatu je ten slevový maraton úplně super, koupil jsem tam přijímač skoro o 1000 Kč levněji než jinde. |
Mazope
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 59 |
|
|
RE: Modul Cryptoworks Irdeo Smit - upgradeNo já ten modul koupil právě včera a provozuji na něm Skylink, jen bych potřeboval získat více informací o uprade na novější soft. Jak se to dělá, popř. odkud ho natáhnot. |
jara
|
|
RE: Modul Cryptoworks Irdeo Smit - upgradepotrebujes programator, ktery u nas normalne nesezenes a soft maji pouze prodejci |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
007Kolik stojí to přehrání na novější verzi,mám verzi 3.9.10.Všude uvádějí že to nejde.Předem dík za odpověd. |
robokop
|
|
RE: Modul Cryptoworks Irdeo Smit - upgradeZeptat se pana co opravuje satelity.Viz inzerce na parabole. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
RE: Modul Cryptoworks Irdeo Smit - upgradeS tím starým softem to šlape bez problémů, obraz je v pohodě i v HD, jediný problém je, že při přepnutí na kódovaný program v HD to trvá neskutečně dlouho než naběhne. Mám ho v LCD TV Samsung a v menu CI to nabízí i upgrade softwaru modulu přes satelit, ale nikde jsem se nedočetl jestli to vůbec jde a ze kterého satelitu a frekvence. |
jara
|
|
robokopU firmy Omko Brno ti to preprogramuji, staci se s nima domluvit, tel.544528220.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: Modul Cryptoworks Irdeo Smit - upgradeOK, díky. |
jara
|
|
RE: Modul Cryptoworks Irdeo Smit - upgradetak mě šlape tento modul s verzí 3.9.11 v tv Sony bez problémů a má i tu výhodu, že se dají vypnout jeho hlášky |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
|
|
CA Modul Cryptoworks Eurocam rev.2.3Tento modul pôjde prehrať?Vždy pri prepnutí kanálu na Showboxe S500 to trošku sekne a potom je to v poriadku.V CA module mám vloženú kartu Skylink.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 734 |
|
|
RE: Modul Cryptoworks Irdeo Smit - upgrademislitwe že tato stranka kde su aj firmware do modulou by niekomu na niečo bola??? ;) http://www.lefdata.com/satellite/cam/ci.html |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 795 |
|
|
RE: Modul Cryptoworks Irdeo Smit - upgradeJaký je rozdíl mezi verzí 3.9.10 a 3.9.12.Hlavně mně zajímápřepínaní programů.V Topfiled 7700 HSCI ,je trošku delší prodleva při přepnutí na kodovaný program.Jinak dekoder Smit 3.9.10 je nejlepší volba.Dík za informaci a telefoní číslo.Je lepší přehrání,nebo koupě nového modulů(poštovní přeprava+přehrání)-vysledná cena. |
robokop
|
|
RE: Modul Cryptoworks Irdeo Smit - upgradeTak z omko.cz mi odepsali, že se mám obrátit na společnost TradeTech ostrava - www.skylink.cz, což jsem moc nepochopil. |
jara
|
|
RE: Modul Cryptoworks Irdeo Smit - upgradeTak dnes jsem navštívil dva prodejce satelitní techniky a na dotaz jestli je možno přehrát novější soft do tohoto modulu mi odpověděli, že něco takového možné není. Udájně se podle nich moduly vůbec nedají přehrávat a musí se koupit nový. :))) Potřeboval bych doporučit někoho, kdo o tom má aspoň trochu páru. |
jara
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|