![]() |
|
Firmware Vantage HD také zvláštne...Emu for Vantage HD 6000 / 7100 / 800025501 no oficial release Emu pacht Jepssen clone for Irdeto2 Canal Digitaal Holland (19°e) works fine http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=61584&page=5 |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
flukes01. Udělat zálohu system settings a programůPo nahrání nefko fw a keys je to v Jepssen Theme Zpátky na fw 020603 v Menu - SATA - oznacit 020603.hdp - červený button(update). Pak jsem se vrátil zpět na 02.55.02 a vrátil zpět veškerý setting ze zálohy. Jinak po přehrání fw 020603 je potřeba provést kompletně celé nastavení přijímače a přeladění programů. Vše funguje bez problému. Vantage HD 8000S VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
@Saxon :áno, to je on. |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
jarinodíky, už jsem to asi před hodinou vyzkoušel. Mohu potvrdit, že to je výborný soft. Lepší jsem v přijímači neměl. Nejedu v žádném Diablu, ani ničem podobným, ale to přepínání programů, to PVR, fakt výborný FW. R^Proč tu řešíte návrat ke starým softum, vždyt toto je uplně pohodový FW. Docela bych po čase zkusil nějaký externí disk s E-SATA rozhraním. Jeden čas jsem testoval MY BOOK od WD, ale bez úspěchu. Nyní koukam do nabídky nové řady WD a nic s E-SATA nevidim. Zkusim si zítra půjčit na VO 1,5 Terový Verbatim, zkusim to, za zkoušku nic nedam. Jedu ještě ven,chci vyzkoušet nový měřák na dákový příjem z Německa. Zatim ahoj a díky za spolupráci. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxon :ja si ho tiež nechávam, ako som písal, ten FW nemá chybu R^Pre istotu ale treba odložiť FW 02603, ak by predsa podpora od Jenssena prestala, resp, ak by vyšiel oficiálny FW, ktorý by riešil niečo podstatné. Na ďalšiu vec, čo som prišiel ( pozitívnu ) je to, že v tom FW je spolupráca s HDD ešte lepšia, rýchlejšia odozva a listovanie. |
jarino1978
![]() |
|
RE: Firmware Vantage HD také zvláštne...ano, s tim HDD jsem to zaregistroval tez, mam z toho radost. Prave proto testnu to e-Sata.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
jarino1978vidím že máš z neho ozaj radosť...ak by si si prosím našiel čas na test-toto by ma zaujímalo: 1. ako fungujú čítačky? v pohode Skylink? 2. ako funguje súčasné nahrávanie viac programov(koľko dovolí programov nahrávať)? 3. ako funguje strih? ak funguje... 4. má nejaké funkcie navyše oproti originál vantage? 5. a ten spätný FW 02603 sa potom nahráva normálne cez USB? dik Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
digitalszkoušel jsem nahrávat ZDFHD a Das ErsteHD najednou a ještě k tomu přehrávat záznam z ESPHD a vše proběhlo bez problému.Zítra vyzkoušim záznam z problémového programu CTHD a uvidíme. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@digitals :1. OK2. úplne rovnako, ako v starších FW ( ja nahrávam bežne 4 HDTV z DVB-S2 Skylinku súčasne ) 3. strih neviem, nepoužívam. 4. v podstate navyše myslím že nie. Zmena je v celkovej rýchlosti odozvy systému, ktorá je rýchlejšia. Ak nepočítam NL z 19,2E, tak nové funkcie žiadne. Avšak prepracované menu, rýchlejšia odozva, prepracovaný mediaplayer sú good. 5. spätný FW 02603 sa nahráva normálne cez USB, rozdiel je len v tom, že stlačíš červený punkt a nie len OK, ako to bývalo zvykom. V podstate presne tak, ako to písal "meduzka". |
jarino1978
![]() |
|
RE: Firmware Vantage HD také zvláštne...šlape oK i na GLOBO HD S1, toto menu jinač má běžně Globo HD S1, Nanoxx, Jepsenn. Vždy musí být upraven pro daný typ mašiny, popužíval jsem do Globa menu Vantage, nyní jsem se vrátil opět k menu Globo, potvrzuji rychlejší odezvu.FORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+
|
calvero
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 173 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |