, sekce: Příslušenství |
|
nové FW pro analyzery ROVERDIGICUBE, EXAMINER & HD, ATOMPOWER - jsou uvolněny.P.S. - nebylo by od věci, zřídit sekci - Měřící přístroje. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
nové FWDíky za zprávu. Myslíš verzi 1.20? To je fofr. Minulý čtvrtek jsem tam nacpal 1.18 a za týden hned další FW. Našel jsi nějaké rozdíly? |
brambora
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 95 |
|
|
RE: nové FW pro analyzery ROVERrozdil v obsluze zadnej, zatim furt honi to dobijeni a spotrebu a taky mi to prijde mnohem rychlejsi, nez to bylo s 1.15, se kterou jsem to koupil. V downloadu mas u souboru ikonu "info", tam to mas napsane, co to resi. Jinak je to stroj jak bejk. AhojOn Air!
|
Saxon
|
|
RE: nové FW pro analyzery ROVERNemohl jsem spát, tak už jsem tam ten FW nacpal taky. No a chvíli jsem upravoval plany. Mašinka je to fakt dobrá. Čao |
brambora
|
|
@SAXONZdar synci a zejmena SAXON.Muzes porovnat na nejakem mereni PRODIG a ROVER,myslim C/N,MER popr.CBER VBER? |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
@hdpevím, že dotaz není adresován pro mne, ale není to porovnání mimo :) ? |
veris
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 233 |
|
|
hdpeJá už to porovnání nyní udělat nemohu, jelikož mého Prodiga už vlastní Lubbik. Provnával jsem měření úrovně signálu se Seframem podobné cenové kategorie a sedělo to v cca 0,5dB toleranci.To bylo ještě v době, kdy jsem měl v měřáku původní FW, nyní už tam mam o 3 verze novější. Abych pravdu řekl, porovnávání DIGI parametrů mě až zas tak nedráždí, vždy to přeci nastavujem na optimum hodnot. Práce s ROVEREM je ovšem při vší úctě k Promaxovi daleko lepší. například takovéhle Grafy mi Prodig nikdy nabídl: http://img24.eu/v.php?file=22f1u0pu.jpg MUX1 z Javořice s místní analogovou Primou z Kletě na K33. On Air!
|
Saxon
|
|
RE: nové FW pro analyzery ROVERdiky za info |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
Saxonmailni mi, prosím, na tuto adresu blablabla64(zavináč)volny(tečka)czjá ti pošlu můj normální mail, můžeme být v přímém kontaktu při řešení problémů s Rovrem. I když zatím není co řešit. Čau brambora |
brambora
|
|
bramboraDobrý nápad. R^On Air!
|
Saxon
|
|
Bramboratak tam máme zase novou náplň, to je teda fofr... ;)http://www.roverinstruments.com/support/public/prodotti.php# On Air!
|
Saxon
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|