Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Diablo

Nazdar borci takze C+ padol ja mam ale len diablo 2.3 da sa s tym nieco urobit nejaky update na diablo2 skuste mi poradit.
Dakujem :)))

Satana
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Diablo

Nelze.Jedině koupit nový D2.

milord
Registrace: 12/2005

C+France nepadl.Od včerejška šlape bez problemu,stejně tak C+NL

Pedroso
Registrace: 10/2006

Pedroso

On to myslel v zmysle,ze bol prelomeny ;)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Diablo

Já nechapu cemu se porad tu na tech vláknech divite , vsak to je jasny jak facka , bud sem chodi s prominutim satelitni troubove a nebo apsolutni amateri , Viacces3 je uz nalomenej davno pred XX mesici , to sami VDGR.Ale otazka zni???? Kdy , kdo a kolik zaplati hekrun aby to nepustili ven , tady v tomto pripade se nedomluvili tak je proste postrasi par tydnu to pujde stejne jako to bylo sveho casu s Conax nakoupi se nakych tech par Diablo 2 PAK BUDE TMA , Proste vlk se nazere a koza zustane cela , tak pokud nekdo chce investovat 5500 korun do nesmyslu ktery za tyden dva nepujde at to udela nechapu proc je tolik humbuku , spomenme si na slavne dragony , t-rex na slavne diablo 2,2 potazmo hovadina diablo 2,3 vis Conax a nejde nic to je normalni marketingovy tach , nic vic nic min. to jste vsichni amateri ze to nevite

satak
Registrace: 1/2006

Ano,úplný amatéři,ale baví nás to :)))

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Tak samozrejmne ja nikoho konkretne nenapadam , myslim to vseobecne , tak schrabnou nakou tu kacku , spolecnosti udelaj s promo vysilanim lacinou reklamu a krocan je na pekaci s roztazenejme hnátama , Tak pro ty co uz vlastni diablo2 tak je to samozrejmne prinost na par dni to je bezpochyb ale vypisovat vsude po forech jak to nalomili, hekli,zlomili, prelomili a ja nevim buh vy co jeste to je fakt pro amateri

satak

To je hrůza číst! Jsem rád amatér.

knawi
Registrace: 3/2007

Diablo

satak: Amateři jsme to jo!!Ale ten CONAX který mi na diablo
2.2 zpočátku a na diablo 2.3 valil 2 roky se mi vyplatil a moc.Vem si jen kolik zaplatíš za Skylink když chceš vše mít za dva roky a jseš uplně vedle profíku!!!! :)))

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

satak

mozno mas s tym Diablom2 pravdu ale mne dobre sluzi aj ako modul pre HD+,lebo ine to nedokazu a oficialny modul este nieje na trhu.Emu mam ako bonusa od vcera ako velmi pekny bonus.

sanjoko
Registrace: 10/2009

Diablo

Ale ja sem to mnel taky nevim jestli to slo 2 roky a to je fuk proste jsou to tahy , mne nebudes ucit ty, vzpominam na rok 88 kdy sem pasoval z byvale NSR dekoder na filmnet , potazmo ksefty s teleclubem a nezapomunu na Videocrypt SkyMovies atd,. ja delam do satelitu uz 25 let tak mne tu nepoucuj co kde a kdy jde

satak

Jo videocrypt http://www.youtube.com/watch?v=VGRVbnK23-k
a nagra http://www.youtube.com/watch?v=O6krppmgdF4&NR=1
a Filmnet v D2MAC http://www.youtube.com/watch?v=JSf1nH_5T94
to byly léta :))) ,dnes ovšem máme oukejíčka R^

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Diablo

Já tady nechci nikoho poučovat,jen jsem chtěl ukázat,že investice do těch blbustek jako jsou různé typy dekodovacích karet neofic. a Cam modulů,nejsou špatné investice vždy to nějakou dobu jede,což je minimálně 2 roky/jako třeba Gamma karty/a když si spočítáš,že to jsou celé pakety a dnes i v HD,tak Skylink je na sledování za dva roky v plné parádě dražší.
Je to každého věc zda si něco takového pořídí,nebo né.Nikdy nikomu do toho nemluvím,jenom respektuji jeho názor a ať si dělá co chce.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Ano tak tak.Mě je jedno že to nepujde třeba za pul roku,nebo to naopak pujde 2 roky(tomu ani sam nevěřím).Beru to jako formu zábavy a navíc rád sázím a sleduji hlavně fotbal a tyhle věcičky skýtají co se týče sledování live fotbalu neskýtané možnosti.Pamatuji si když jsem v roce 2000 zhruba si koupil digitální receiver i s modulem aston a neoficiální kartou.To byla panečku paráda.Komplet live italská liga,celá francouzská v balíku c + france,cyfra + a živé přenosy fotbalu v polštině.Panečku to byla tehdy paráda.A takhle to běží pořád dál.Provideři bojují proti pirátum a piráti proti providerum.Takže pořád nové moduly a nové karty.A já do toho rád investuju,protože jak říkám ještě jednou:Je to muj koníček.

Pedroso
Registrace: 10/2006

hery~gut.... R^ :)- // sú už skúsenosti s TPS,D+,PREM...atd...

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Galerie: mat

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra