, sekce: DVB-S přijímače |
|
Topfield SRP 2411Dobrý den. Mám v úmyslu si tento přijímač koupit. Podle popisu by v podstatě uspokojil moje požadavky. Měl jsem Topfield 7710 HD PVR a musím přiznat, že jsem si jeho nákupem trochu naběhl. Proto bych se chtěl zde zeptat, jestli i tento přijímač SRP 2411 má nějaká úskalí. Myslím tím zejména kvalitu obrazu v HD i SD, sekání na ČT1 HD, možnost zpracování settingu v PC a pod. Recenzi od ing. Švehlíka jsem četl, ale rád bych zkušenosti z provozu. Děkuji za případné názory. |
Patrik
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 85 |
|
|
RE: Topfield SRP 2411daval som jeden taky stroj, po 4 mesiacoch prevadzky mi zakaznik potvrdil ze je spokojny a nelutuje. ma motor zo 100 parabolou. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 246 |
|
|
RE: Topfield SRP 2411Patriku, není nad osobní zkušenost. Vím, že ted "nadzvednu" všechny prodejce sat. techniky, ale proč nekoupíš přes internet, nevyzkoušíš a neuděláš si závěr? Když Ti bude vyhovovat, necháš si ho. Když ne, tak vrátíš do 2 týdnů. Je to naprosto v pořádku a v Americe to lidi plně využívají. Jenom u nás jsou lidi /zaplatpánbůh/ pořád vyplašení ze všeho. Jinak taky o něm uvažuji. P.S. O kvalitu obrazu se určitě neboj, spíš bych se bál o dekod. nahrávky a pod...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 179 |
|
|
Topfield 2411 to patrikŽádné sekání na čt1hd atd. neregistruji, karta vlož. v D2. |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
|
|
Topfield 2411Mám tento přijímač asi 2 měsíce a zatím naprostá spokojenost.V tu dobu bylo nutno do něho stáhnout nový Firmware z Antenexu kvůli diakritice a jinak,maximální spokojenost. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
|
|
Topfield 2411Děkuji za odpovědi. S tím internetovým obchodem mne to nenapadlo. |
Patrik
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 85 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|