, sekce: Jiné placené TV |
|
Platforma CanalSat v systému Viaccess prolomena!!!Čo vy nato? z astry 19.2!!! Nejaky emu soft nie je este na ferguson 8900? |
jack2500
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 334 |
|
|
RE: Platforma CanalSat v systému Viaccess prol...no aj na opena by niečo bodlo. :)))3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 217 |
|
|
RE: Platforma CanalSat v systému Viaccess prol...na emu už kašlem ;P🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Platforma CanalSat v systému Viaccess prol...kdyz uz Emu, tak jedine dvounohou :laughing: :laughing: |
docdoutnik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 881 |
|
|
RE: Platforma CanalSat v systému Viaccess prol...Takze napriklad taky Octagon 918HD co si poradi s Nagrou2 (digi) si s tymto neporadia? |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 192 |
|
|
RE: Platforma CanalSat v systému Viaccess prol...Bude chlapci, už sa na tom pracuje.A ten kto nechce EMU je.... :laughing: |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: Platforma CanalSat v systému Viaccess prol.Ja mám ženu Emu a na tu kašlať nemohu. :))) |
amarilda
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 87 |
|
|
Platforma CanalSat v systému Viaccess prol.Nejdříve musí vydělat na diable2 verze 3.9 to bude tak rok trvat,než se to objeví v EMU přístrojů,podívejte na Gama karty Ty jeli 2 roky v Irdetu 2 a teprve teď je to v EMU a ještě né vše.Penízky se musí dělit mezi hackery tak,aby vydělali všichni,včetně providerů.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: Platforma CanalSat v systému Viaccess prol...Ano, tak Jupi nám tu snad podesáté sdělil, že na EMU kašle :))Že by kajícnost před bohem ? |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
|
|
kacenkinhehefakt já kukám len ESP2int já už z emu nikdy viac už mato nebavý každý den sa strachovať kedy to vypnú a zase nahrávať soft kvôli tomu mne stačí cs/sky a som bez tresu R a som happy ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Platforma CanalSat v systému Viaccess prol...A to děláš moc dobře Jupi, jenom tak neskončíš v pekle :))) |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
|
|
jupiJupi ale tebe je škoda chodiť sem na parabolu. Ty nie si fanda sat, len radový prijímateľ satsignálu.Ako dôchodca káblovkár...pripojím, nič nerobím a idem... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|