Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Vypadky CT HD - pozice 10803...

Ahoj, mam problem s vypadky na CT HD, cca od vcerejska, parabola urcite neni hnuta. Do te doby v poradku. Kompletni 23,5 krome teto pozice mi jede v poradku, doladeni paraboly bez jakychkoliv vysledku, cistej signal je velmi slusnej, ale hrubej pada az na nejakych 50%(orientacni hodnota z recieveru, ale stejne se to tvari i na meraku). Napada nekoho neco jinyho, nez vadny LNB? Kabely jsem prozkousel, disecqy taky...

WaVe
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vypadky CT HD - pozice 10803...

vymazať a preskenovať na novo, nedával si do príjmača niekedy teraz novú náplň?

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

a ostatné programy nevykazujú z tej istej polarizácie problémy? ak ano tak to bude lnb.

Tami

No, ja jsem zkousel, respektive Mirek :-) dneska pri montazi zkousel na to LNB nasmerovat Hotbird a tam Vertikal pod 11000 byl v pohode. Ale nezkouseli jsme to dlouhodobe, me se treba hodinu na ty pozici CT HD ten signal tvari jako 99/88(hrubej/cistej) a najednou za hodinu to vypadne a zacne blbnout, podotykam ze pada jen hrubej(sila signalu). Nic jinyho, nez vadny LNB me fakt nenapada. Napln jsem nemenil, mam Dreambox 800, muzu zkusit smazat setting a nascanovat to ruco, to neni problem, to zkusim vecer...

WaVe

skús vymeniť lnb ja som sa stretol už od výroby z jedným lnb kde nešla v polarizácia úplne.Vymena lnb a uvidíš na čom si.

Tami

Jop, zkusim, navic se HD CT bude stehovat, tak se uvidi...

WaVe

Je to tak, že celý nízký pásmo nám spadlo o cca 20dB dolu na 52dB za diseqem + ztráty koax a zásuvka cca 6dB, tj na boxu 46dB. Zkusíme výměnu LNB. To jsme náhradní neměli. Jinak parametry Multibeamu se středem na 13E jsou pro Intelsat 1W stejný na všech TP jako z paraboly dodávané DIGI, směrované na střed samo. Zdar chlapi

brambora
Registrace: 3/2009

Může býti i přepínač DiseqC,konektor,zásuvka...ale třeba jen konvertor.Zkuste a uvidíte!

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Kamil - ee, projevovalo se to i na meraku primo z lnb, takze pred diseqc atd... Vidim to na vadny LNB, mozna jeste tak konektor, ale to se mi nezda...

WaVe

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra