, sekce: Skylink |
|
Problémy s openboxomChlapi čo máte openbox 800 810, ozval sa mi jeden známy ktorému montoval chlap 3 x skylink na 3 x openbox, každý openbox má jednu kartu nie cez zdielanie karty, problém je v tom že na 2 openboxoch všetko o.k a na treťom openboxe seká vypadáva obraz ako pri slabom signále, známy rekonštruoval strechu ale ked na 2 openboxoch všetko šlape pochybujem že by bol problém v pohnutej parabole, nemôže to byť tým že sky link pridal irdeto a univerzálna čítačka má s tým problém? čo by pomohlo? zajtra idem na to mrknúť tak len zisťujem či nie je problém v čítačke, dík.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 196 |
|
|
RE: Problémy s openboxomtak nech skusi odpojit ten co seka a nech ho zapoji tam co neseka a uvidi ci to pojde alebo nie,ak pojde tak bude chyba parabola alebo konvertor :scared: |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
|
|
RE: Problémy s openboxomano to je logické, len to som chcel či by mohol byť problém aj v samotnej čítačke tým že je univerzálna.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
|
|
RE: Problémy s openboxomeste som zabudol ci nahodou nie je povoleny F konektor |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
|
|
RE: Problémy s openboxomno je to možné, skúsime uvidíme.díkes.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
|
|
RE: Problémy s openboxomPodla teba ma len ten jeden uni citacku?Logika veci je kde?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Problémy s openboxomSi to pochopil vidím, nevadí spinkaj dalej.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
|
|
RE: Problémy s openboxomAko som to mal pochopit?3x rovnake stroje nie?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Problémy s openboxomano, a všetky majú pochopiteľne uni čítačky, a na jednom je problém.Pred 2 týždňami som sa stretol aj s takým že na jednom boli problémy s kartou a na druhom výpadky, bolo to na reklamačku.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
|
|
RE: Problémy s openboxom@Tami, už otázka je bez dostatečných info. Celkem nechápu proč píšeš: "ako pri slabom signále", když si tuto jednoduchou věc můžeš lehce ověřit aspoň přes teploměry tlačítkem option?Hned by se lépe radilo. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Problémy s openboxomjasné ale teraz som neni pri tom, preto strohé info za ktoré sa vopred všetkým ospravedlňujem. :))3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
|
|
tamiJak se to chová, když necháš zapnutý jen ten problémový přijímač?Podobný problém jsem řašil asi před rokem, měl jsem Openy 4kusy na Quadu LNB. Jeden Open stále zlobil/sekačky, droopy/, jakmile jsem všechny normálně fungující vypnul do Stand-by, tak se z rázu špatně fungující umoudřil. Poslal jsem ho na výměnu, závada na tuneru. Po výměně vše OK. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
SaxPresne ako píšeš ale bližšie info nemám, len toto, zajtra tam idem to omrknuť, skúsim ako píšeš a ked sa to tak bude chovať tak reklamačka, ako som písal niečo podobné už som mal s openboxami tuším 540 to boli.Dík, aj všetkým ostatným aj liquere. R^ 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|