Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Nahrávaní ze sat na USB

Mám problém občas nahraji film z CS filmu na USB.Film občas vezmu k rodičům a tam ho v rodiném kruhu shlédnem.Je to vůbec legální?Nejsem si jistý poradte.Děkuji.

Alvin
Registrace: 3/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nahrávaní ze sat na USB

boze mat taketo problemy

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

a neni to jedno, kdyz to neprodavas? ... ale kazdopadne legalni je si poridit pro svoji potrebu zaznam z TV a pokud to pak verejne nepromitas, jak je to v poradku. rodine promitani rozhodne neni verejne promitani, takze legalni to bude ... ale nejsem pravnik, ani plzensky ...

davebj1

Děkuji za odpověd to mne spadl kámen ze srdce.

Alvin

Nahrávaní ze sat na USB (# 7)

Milý Alvine,Tvoje problémy na mou hlavu.V neděli si dojdi ke zpovědi,dej si deset zdrávasů a slib,že už to víckrát neuděláš a USB už nepoužívej,slib mi to. R^ :)

2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al

karxyz
Registrace: 8/2007

Do kostela samozřejmně zajdu a pokřížuji se a tež pomodlím.
Nerad by jsem porušil §43 (1) Do práva autorského neoprávněně zasahuje ten, kdo obchází účinné technické prostředky ochrany práv podle tohoto zákona.Moje znalost zákona je mizivá a proto sem se raději optal amen.

Alvin

:))) :)))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Alvin

Navštív psychiatra , bude to zaujímavé.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Tak toto je vážne sila :))) :laughing:

"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."

Nicktos
Registrace: 2/2008

Alvin

jaké technické prostředky jsi obešel?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tohle jsem zřejmně obešel:
Dle ustanovení § 43 odst. 3 autorského zákona se účinnými technickými prostředky rozumí „jakákoli technologie, zařízení nebo součástka, která je při své obvyklé funkci určena k tomu, aby zabraňovala nebo omezovala takové úkony ve vztahu k dílům, ke kterým autor neudělil oprávnění, jestliže užití díla může autor kontrolovat uplatněním kontroly přístupu nebo ochranného procesu jako je šifrování, kódování nebo jiná úprava díla nebo uplatněním kontrolního mechanismu rozmnožování.“ Pod tento pojem tedy spadají např. technické prostředky pro nosiče DVD - regionální omezení, Content Scrambling System, Macrovision apod.

Alvin

ale tady nic neobcházíš,nahrál sis to na usb,bez problémů ti to dovolilo?,pak je vše v pořádku

pierrepetr
Registrace: 5/2006

...mozek?

Martin79
Registrace: 7/2008

Tak děkuji a tohle téma již uzavírám.Přejidobrou noc.

Alvin

Alvine jde vidět, že nemáš co dělat a netrápí tě skutečné problémy. Proto se zabýváš takovýma prkotinama. Buď rád, že jsi zdravý a nemusíš řešit třeba rakovinu. ;)

Garrison
Registrace: 1/2009

myslim,ze si z Vas robi srandu. :))) :)))

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Jak říkají moje děti:

na to jsou ty modrý....(pilulky). :)))

gaston
Registrace: 1/2006

alwin

zvláštne, ako alwin vie pekne citovať autorský zákon a pritom sa pýta na takú zjavnú banalitu. žeby OSA sledovala aj toto fórum?

miro333
Registrace: 2/2008

ono..že to dovolí zariadenie-nič neznamená. Aj krompáč sa dá zaťať hlboko do hlavy a za vraždu týmto spôsobom nie je zodpovedný výrobca krompáča a napriek tomu, že to zariadenie dovolilo, je to trestný čin. Napriek tomu: človek stiahne z netu gigabajty a tam sa tým netrápi. Tu ho po článku s Glisníkom trápia takéto veci. Nahrávať pre seba môžeš do aleluja. a aj v rodinnom kruhu to môžete zhlédnout. Horšie by bolo to páliť a predávať po 10 KČ kus.

Pokoj a bratská láska...

disdzo
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra