Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Nově UPC z Thoru rozdíl sport. verzí mezi ČR a HU

1.Mám dotaz při navštívení maďarských stránek UPC tak po přestěhování UPC na Thor má v nabídce Maďarsko kanál Eurosport 2 zřejmě jejich maďarská verze věnovaná Premier League a u nás je Eurosport 2 Bundesliga . Bude tomu opravdu tak.
2. Dřív mělo Maďarsko verzi Sportu 1 a Sportu 2 jako prémiové kanály teď to mají v nabídce jako základ včetně Sportklubu. Jejich programy má na mysli Sport1 a Sport 2HU se odlišovaly v programové nabídce s našim Sportem 1 a 2. Otázka je jestli tyto maďarské kanály budou přístupné na mém vlastním sat. přijímači Vantage 8000, poněvadž po změně na Thor už madarské kanály nejsou ve zvláštním balíku. Dříve šly naladit maďarské programy na svém sat. přij. uvidíme po 1.5.2010. Jaký je váš názor.

viking
Registrace: 9/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nově UPC z Thoru rozdíl sport. verzí mezi...

vydrž do 1.5 a uvidíš
čoti pôjde

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Sportklub ti pôjde ak budeš mať zaplatený balík PLUS. Sport1 a Sport 2 HU nepôjdu, lebo nešli ani doteraz, aj keď si mal vlastný sat. prijímač.

Paterliny
Registrace: 1/2006

Mal by som otazku k Sport1 HU a Sport2 HU píšete že tieto dva programy nepôjdu z akeho dôvodu ??? Nepomôže ani zmena regionu na prijmaci od UPC ???

Cize ak chcem aby mi isli mam si ist kupit este jednu kartu do Madarska ??? Trochu na hlavu postavené ???

Templar
Registrace: 11/2006

RE: Nově UPC z Thoru rozdíl sport. verzí mezi

Plus mám takže u Sportklubu je to jasné.
Pokud jde o Sporty 1 a 2 HU tak momentálně na Thoru (z testu UPC) mě o víkendu jel jen Sport 2 HU a 1 mi hlásila kódovaný signál.
Zvláštní, ale zřejmě máš pravdu asi kvůli sport. právům to zřejmě nepojede, ikdyž to mají v základní nabídce ty staré balíky budou však po 1.5. 2010 zrušeny a zavedeny nové, proto jsem sám zvědavý jak to bude. Ale s největší pravděpodobností ty Sporty 1 a 2 HU nerozjedem. Ale to nevadí máme české Sporty 1 a 2 a zase tak velký rozdíl tam není hlavně, že tam bude ten Eurosport 2 Bundesliga, který nikde není kromě Digi u které je obrazová kvalita slabá. Na ty Sporty HU jsem se ptal jen pro zajímavost, když jsou teď u UPC velké změny.

viking

Templar

toje to isté jako u cs/sky regiony
treba dve karty

🇸🇰

Jupi

hadam by ste nepozerali kanal so sportovym komentatorom ;P :zombie:

radolaco
Registrace: 2/2010

Oprava: s MADARSKYM sportovym komentatorom :)))

radolaco

a jak sa chvalstali že im pôjdu aj feferoni :laughing:

🇸🇰

Jupi

Je zvláštne že Sporty HU koduju, ale napr. ČT4 ide v pohode. Taktiež keď máš objednané HBO CZ , tak ide aj to HBO HU...
Ale na UPC-čkovom PVR by to mohlo ísť po prepnutí na maďarský region. Ale zase je otázka, koľko trvá to prepnutie regionu, ak to je do par sekund problém to nemusí byť...

Paterliny

... sport1 hu a sport2 hu v baliku direct silver ...
http://www.upc.hu/pdf/dth_csatornakiosztas.pdf

-------

dubs
Registrace: 9/2008

novější po 1.5.2010
http://www.upc.hu/pdf/dth_csatornakiosztas_20100501.pdf

viking

Tak od 1.5. zrejme pôjdu aj madarske sport 1 a 2, ale program je skoro totožný s našimi sport 1 a 2. Atraktívnejší je Eurosport 2 premier league HU...:-)

Paterliny

Uvidíme jinak co se týká atraktivnosti mezi ES2 Bundesliga a ES2 PL tam bych tohle neposuzoval. Jde o to, že na Sportu 1 a 2 je španělská a italská liga + nějaké ostatní evrovské ligy+ poháry včetně nějakých pár zápasů NHL, Nova Sport má PL a NHL + nějaký zápas francouské ligy i když kdoví co bude na podzim, kvůli právům co Digi zkoupila.
a zmiňovaný ES2 Bundesliga je vyhrazena Bundeslize což je podstatné není důvod dávat 2 kanály na PL i když to co udělalo Digi mě znepokojuje. Dřív jsem sledoval PL, ale momentálně teď více sleduji Bundesligu, ale to je věc názoru každý preferuje něco jiného a tak si myslím, že je potřeba mít sportovní kanály, kde budou z větší části přenosy z více evropských lig - myslím si, že anglická a německá by vžádném případě chybět neměli u španělské či italské popř. francouzské tam mě to tak nebolí, ale rád se také podívám , ikdyž tyto ligy nejsou u mě tak oblíbené. Spíš německá, anglická a NHL.

viking

Mne su uz vsetky sportove kanaly ukradnute - ESPN America HD rulez :)))

radolaco

ten start sa posunul na 15.5 -----

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

pro alfasex:
je jedno kdy - hlavně že to bude - ale stejně odkaz by jsi mohl dát stím 15.5.2010, kde to píší. Zatím jsem to nikde nenašel.

viking

re viking

Každému komu volali kvoli pretočeniu tak povedali ,že do 15.5. nič nerobit.

Pufo

viking

Pufo ti to napisal, a mne to bolo povedane cca pred 3 tyzdnami vecer pri pive :)))

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Čo bude s Premier League v Maďarsku v budúcej sezóne? Práva pre Maďarsko bude mať stále Eurosport alebo Digi? To len tak pre zaujímavosť

LuboTS
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra