, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Discovery World,Discovery Travel a Living,ScienceVyzera to tak,ze v UPC Direct na Thore pojdu aj tieto stanice.Objavili sa v predvolbe na ich dotovanom prijimaci PVR.Zatial je tam tma,uvidime teda 01.05.2010Dreambox DM-900 UHD 4K, Skylink, Antik IPTV, HBO MAX,Netflix, Disney+,Orange TV, Horizon GO
|
hallmark
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 54 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
|
|
RE: Discovery World,Discovery Travel a Living,...Ja mám kariet dosť SkyLink, T&T,TNK,telew.-n,a prečo by som mal platiť za viac,ako polovicu programov,ktoré mňa nezaujimajú.Preto som spominal aj poľské platfórmy,kde to je rozdelené do tématických celkov z ktorých je možnosť výberu.V niektorých prípadoch kvantita nieje dôležita. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
|
|
miki16tak sa prestahuj do Polska a mas vystarane :)))nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
Re:....:))) :))) :))) :))) :))) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
alfasexNačo sa sťahovať do Polska,veď ho mám za riekou Poprad,asi 1.km od domu.Jazýk žiadný problém.Preto mám možnosť výberu, ale takúto možnosť by chcelo mať možno viac ľudí.Mýslim výberu programov:šport,hudba,filmy a podobné.Tiež Ti prajem všetko dobré. |
miki16
|
|
miki16Vidím, že žiješ v peknom kraji. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
Milan CZamagurie,oprotí Krinici. |
miki16
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|