, sekce: Zkušenosti |
|
Pro prodejce: chodí lidi?Chtěl bych touto cestou poprosit prodejce elektroniky (asi hlavně DVB, když jsme na Parabole), jak se vyvíjí jejich prodej a tržby, jaké zboží se prodává nejvíc a které naopak nejmíň. Pište prosím ze všech koutů Čech, Moravy i Slezska a hlavně i ze Slovenska (vždy prosím uveďte město). Zároveň ještě uveďte svoje prognózy, díky předem. Je to užitečné pro všechny. Klidně pište i ostatní čtenáři - jako zákazníci - co Vám v obchodech chybí. R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
|
|
@hdpe :o predaji emisí na Slovensku by sa dal napísať Bony a Clyde 2 :laughing: |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
|
|
RE: Pro prodejce: chodí lidi?sorry, ono to vlastne nie je na smiech. veď to cvakneme z našich daní. takže je to vlastne :crying: |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
|
|
@jarinoandhdpejo emisní povolenky na SVK to je pojem :-) pro hdpe: střelili to za 1/4 cenu garážové firmě kdesi z USA nebo dokonce nějakého daňového ráje, firma to prodala za skutečnou cenu Japonsku a od té doby je kolem toho jen s.r.a.č.e.k a s.r.a.č.e.k bo se všeci napadají... a fakt ne moc k smíchu... někdo se napakoval. jak tradiční v těchto našich státech... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
RE: Pro prodejce: chodí lidi?asi jsem slepej,stále jsem nezaregistroval nějakou krizi,ani v mém okolí ji nikdo nezná,jen se o tom kecá a kecá |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
pierrepetrasi jsi, většina lidí kolem mě (na Mostecku) by měla zájem o komplet dvb-t nebo dvb-s, ale na splátky. Jenomže ta většina lidí je nezaměstnaná a dávat jim něco na splátky to je jak sázka do loterie - zaplatí, nezaplatí :-/ |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
netaceProč ne,jistě jsou tací,kteří nemají momentálně hotovost,poradím ti rád,jak to dělám já,pokud se to někdy stane,mám domluveno se zástupcem providentu,na zavolání přijede a přiveze jim do hodiny hotovost,mě potom zaplatí co je potřeba a z nich si to doluje jak je zvykem,to je věc každého,jestli se chce zadlužit. R^ R^ R^ |
pierrepetr
|
|
RE: Pro prodejce: chodí lidi?Je to sice také možnost, ale nevím jak u vás, ale u nás za 10,000,-kč chtějí zpátky 17,000,-kč :fuming: Ještě tato lichvářská společnost je podporována státem Rv :lookaround: ;P |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
netaceto je snad věc každého ,od koho si půjčí,tato společnost je lichvářská,ale peníze půjčí i nezaměstnaným,kteří mají také příjem,třeba dávky od státu a jsou to lidé,kteří si pro ně jezdí taxíkem,jinak co se týče lichvy,u spořitelny si půjčíš 80000kč a za pět let jim nacpeš 140000kč,to tě týden lustrují,prašť jak uhoď |
pierrepetr
|
|
RE: Pro prodejce: chodí lidi?nejlépe to vystihl jednoznačně "J a" |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
RE: Pro prodejce: chodí lidi?Jak si muže někdo kdo je bez koruny !!! a má holej zadek brát na splátky satelit tak to už nechápu..."Nemáme práci a ani peníze tak si vemem pujčku koupíme saták a budem čučet na TV...." žasnu |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: Pro prodejce: chodí lidi?Když není práce a tím pádem peníze,tak časem nastane problém co se spoustou volnýho času.Na zábavu a koníčky peníze nejsou a nejlevnější je čučet na tv.Foto bytovek nepřizpůsobyvých obalených parabolami už tu proběhli vícekrát...Co se týče původního dotazu,tak se obávám,že lépe už bylo.Kdo chtěl satelit a novou plazmu(LCD),tak si ji už v posledních letech koupil,takže momentálně sem tam nějaký HD sat a boxy na DVB-T. |
Maxim
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 181 |
|
|
MaximR^ R^ Pravdu díš R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: Pro prodejce: chodí lidi?Nechci Vá do teho kecat, ale zapomínáte na to, že je jaro a lidi prostě nebaví sedět doma a čumět na bednu :))) |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|