Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC set top box

ahojte, neviete mi poradit ako s tym smejdom od UPC Philips DSX 6010 vybabrat aby som mohol prijimat UPC direct z thoru??? je tam preddefinovana Astra

enge2
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Jen B.L.B.

Jen b.l.b. muze napsat,ze Philpis DSX 6010 je smejd !!!

Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD

FAB5
Registrace: 1/2006

RE: UPC set top box

oki sorry, dnes som to dostal tak sa ucim :8) a mam to tam nakonfigurovane na Astru a neviem ako to spojazdnit aby mi slo direct na thore. nevies poradit? :lookaround: dakujem

enge2

Zavolej Call linku UPC ať ti to spojazdni.Neděkuj.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

no to som urobil ako prve, tetuska tam mi povedala, ze bude nove tel. cislo pre podporu directu a mam cakat, po prepojeni na technicke oddelenie mi bolo povedane, ze to mam restartovat podla manualu, tam je vytiahnut z elektriny a zapojit a sucasne drzat 2 sec ok, po odpocitavani mi to vyhodi eror 1700 (podla navodu vraj nie je spojenie s parabolou) na astre som to ani nemal nahodene, hned som to dal na thor aby som to nemusel o tyzden opat davat na inu poziciu. (neviem ci je to sposobene tym ze je to na thore). sila signalu na skusacke bola vyborna....

enge2

1)parabolu na Thor.2) v konfiguraci "manualne" zadat 11727, V,28000,7/8 a následně spustit hledání. 3)Po dokončení hledani restart a znovu vyhledat - ted jiz automaticky.

Bloud
Registrace: 2/2006

dakujem bloud za radu uz to nacitava :-)

enge2

super obraz :-) haluz ze v samotnom UPC nevedia ludom poradit :-(

enge2

enge2

fakt ma netoto ...

v UPC call centre podavaju aktualne informacie, tzn Astra 19.2E!
co sa tyka preladenia tetuska mala pravdu, robi to ine oddelenie... takze netrieskaj hluposti ze nevedia poradit, ako zakaznik mas natacat az 15.5... /vsetko je v rychlosti pisane, nemam cas sa s hlupostami zaoberat/

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

UPCD Thor

Philips 6010 ukazuje v nastavení konfigurace pro UPCD Thor a nebo UPC Astra. Dnes jsem už vše naladil z Thoru a mohu říci že obraz je lepší než na Astře/ porovnáno na Plazmě Panasonic 106cm/.Pomocí settingu DSXEdit jsem naladil celou programovou nabídku pro CZ, SK a Hu, včetně rádií mám tam asi 140 TV a 60 R programů. Parabola je 60 a signál je tak 58% . Je tam 16 nových programů z UPC.

hifik
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra