, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC Direct - CZ/SK programy v opačných zemích ?Jak je to u slovenských stanic (STV1-3, Joj, Mark) v CZ nabídce v jiných přijímačích (např. DM500) ?Je to blokováno ? Děkuji T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 302 |
|
|
RE: UPC Direct - CZ/SK programy v opačných zem...je to stejne jako v prijimaci od UPC. hraje to :-) |
lala
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 163 |
|
|
RE: UPC Direct - CZ/SK programy v opačných zem...Vložíš kartu do vlastného prijímače a pozeráš celú,tebou spomínanú, ponuku. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: UPC Direct - CZ/SK programy v opačných zem...UPC nepáruje karty a receivery. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
|
|
RE: UPC Direct - CZ/SK programy v opačných zem...on páruje zákazníkov len :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: UPC Direct - CZ/SK programy v opačných zem...Dnes mi od nich přišel dopis ohledně přetočení paraboly a píšou že se mohu těšit na více slovenských programů tak předpokládám že to půjde nadále i na jejich příjmačích. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 109 |
|
|
RE: UPC Direct - CZ/SK programy v opačných zem...dnes jsem tam natočil jejich přijimač 4101 a jede mi to vše kromě plusu a hbo platim pouze rodinu stv 3 joj joj plus doma atd normalně jde jen CT24 je tam nějakej jinej program a u některých nejde zvuk jinak obraz ok |
spirit25
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 86 |
|
|
RE: UPC Direct - CZ/SK programy v opačných zem...vyzerá to tak, že momentálne by malo ísť všade všetko. Podľa letákov UPC CZ a (dnes zverejneného) UPC SK je oficiálne na českých strojoch dostupná kompletná SK ponuka, na slovenských kompletná CZ... Tak dúfajme, že nikto nezačne príliš špekulovať... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|