Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Žádost o pomoc s přenastavením upc na Thor

Ahoj všem...předem se omlouvám za nevhodné a laické otázky tak mě prosím nekamenujte... chtěl bych poprosit někoho normálního o jednoduché vysvětlení přenastavení upc na Thor...začal bych parabolou o kolik jí mám přenastavit oproti stávajícímu směru...(zhruba nebo stejně jako digi?)mám jí kousek vedle na fasádě nebo 20stupňů na západ a 3stupně dolů?...dále přijímač...mám pvr philips DSR 8111/53 je třeba taktéž přenastavit? jestli ano tak jak...Děkuji za smysluplné odpovědi :bigeyes:

mahura
Registrace: 4/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Žádost o pomoc s přenastavením upc na Thor

Tak jeste pokus o stazeni na Astre:1)odpoj přijímač ze site, stiskni levou sipku, nepoustej a zapojsite, tim se spustí stahovaní softwaru.2) to nejakou chvili trva - klidne i 20min, prubeh vidis na displeji. 3) po stazeni pretoc na Thor 4) menu, vychozi nastaveni. 5) nova instalace - vyberte zemi, Thor....

Bloud
Registrace: 2/2006

Bloud

Tak update dle tvého návodu naběhl v pohodě ještě uvidím s jakým výsledkem....na Thoru to můžu vyzkoušet až zítra dám vědět Díky

mahura

Tak s update softu na 44 už jsem byl úspěšný a to na Thoru (u rodičů mají diginu)trvalo to asi 25minut a poté samo naskočilo na výběr země a satelitu ...není třeba dávat tovární nastavení...ale obraz mě docela zklamal čekal jsem to lepší ale na Astře byl lepší...zatím mám odmítnutý přístup na HD kanály tak snad to časem rozjedou.....velké díky Bloudovi za jednoduchou leč velice důležitou radu R^ R^ R^ R^ :))) :)))

mahura

Také jsem to dnes rozchodil, nadvakrát jsem vypnul od sítě a přes levou šipku updatoval na fw v44. Provedeno na Astře. Poté nastavení továrního nastavení a přehození na Thor. Taktéž díky.

jarousak
Registrace: 4/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra