Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Topfield

Zdravim, hladam niekoho kto pouziva TF7700 - podelit sa o skusenosti. dakujem

ludo_z
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Topfield

Já mám TF 7700HSCI jsem s ním spokojenej.Obraz u HD stanic slušnej,2x CI slot.PVR funkce s externím hardiskem.Trochu mě u tohoto přijímače problém s ČT HD kde dochází k občasnému zamrzání a vypadku obrazu,nepomůže ani přehrání firmware.Kdybych se měl tet rozhodovat o koupy tak bych sáhl po novince TF SBP 2010.Je to supr stroj a je levnější než 7700hsci i když je to jeho nástupce.https://www.parabola.cz/clanky/3855/topfield-sbp-2010-pvr-ready-hdtv-satelitni-prijimac/

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Topfield 7700HSCI

Já ho mám taky a to zamrazání je jen občas,ale od června přejde ČT na S2 a pak by to mělo fungovat jako ostatní programy bez problému.Jinak obraz výboznej obvzlášť Servus HD.Zvukově jsou rádia také moc pěkné.

Dasty
Registrace: 9/2009

RE: Topfield

výborný obraz a zvuk,ale zamrzná...a to jednou za pul hodiny na cca 1s. na kod i nekod. kanále...čili mi to připadá,že soft na Tofielda je pro jakoby rychlejší procesor....chce to počkat na nový ...tedy asi...

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

bavíme se tedy o HD na SD žádný problém!

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

No osobne mi robi problem ho vobec naladit kedze po pridani TP a opakovanom preladeni mi dupluje stanice . Taktiez som si presuval stanice podla poradia ake chcem a po zoradeni mi to zmizlo - nechapem .
je mozne do neho nahrat aktualny zoznam TP pre ASTRY, Thor a podobne . rucne je otrava.
P.S. : mam tam Skylink a CRW modul , je mozne nan dat aj EMU a Digi ?

ludo_z
Registrace: 7/2007

Problem po aktualizaci firmware

Tak jsem vcera aktualizoval v prijimaci Topfield 7700HSCI nejdostupnejsi firmware z webu www.antenex.cz. Cislo konci tusim 8 a je to verze z července 2009. Po nainstalovani mi to nechce najit program CT HD. Vsechny ostatni programy jsem nalaldil, ale frekvence CT HD nikde neni ani manualne na vyber :( Predtim jsem ji tam mel. Smazalo mi to zrejme komplet nastaveni pristroje. Je mozne nekde pridat frekvence? Nebo bude treba dat jiny firmaware? Mate s timto nekdo zkusenosti? Jinak jsem s pristrojem spokojeny. Nestalo by se mi, ze by nekde zamrzal zvuk, obraz a tak podobne.

Boza
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra