Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Čo je lepšie?

Čo je lepšie? Mám na kartu T&T za 24€ predplatiť program Nova HD,alebo si kúpiť novú kartu CS link, kde by tento program mal byť aj s neobmedzeným príjmom a bola by možnosť priobjednáť si ďalšie programy.Nevie mi niekto porádiť,kde by bolo možné kartu CS link objednáť za najvýhodnejšiu cenu na Slovensku.Na CS shope sú za 1990 a 1590.Kč.
Internet mám len cez mobil a aj ceny jednotlivých programov je možné iba stiahnúť,ale cez mobil to nejdé a počítač zatiaľ nemám.
Mám aj kartu SkyLink SR,takže okrem Novy HD mám všetké ďaľšie programy.Balíček MULTI mi veľmi nevyhovuje,lebo tam chýbajú niektoré programy,čo sú v CS linku.Nova HD mi idé,iba ak mám predplatený balíček HD PLUS,či MULTI HD.Bola by tu aj tretia možnosť u konkurencie na 1W,ale tam zatiaľ objednáť balíček HD nieje možné.Ten základ za 11,či 13€ je tiež prijateľný,iba ta viazanosť na dlhšie obdobie ma trocha odrádza.Mám prijímač Vantage HD 8000S,tak s umiestnením kariet problém nebude.Tu Novu HD si žiadá rodina,tak to musím nejako vyriešíť.

miki16
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Čo je lepšie?

http://www.ipbox.sk/index.php?main_page=index&cPath=51
trebrs tu je dobrá cena

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Vymenim Ti ju za novu kartu skylink HD + 2 mesiace multi a HD zadarmo. :)

koscak
Registrace: 7/2006

http://www.tvsatnitra.sk/online-satelitna-technika/dekodovacie-karty
tuje ešt lacnejšiš ;)

🇸🇰

Jupi

Jupi

Díky za info. TVSat Nitra majú priateľné ceny,kde som si objednál aj poľskú kartu TNK,iba cena poštovného mňa trochu prekvapila 7€.
Keď niekto zo znamých tam pôjde okolo, lepšie bude kúpiť priamo.

miki16

miki16

Moja ponuka nebola lacnejsia?

koscak

miki16

menáš začo R^

🇸🇰

Jupi

@miki16

A neskusal si volat do Skylinku nech ti tu Novu HD aktivuju? Ja ju mam normalne na asi rocnej Skylink karte a neplatim si nic.

radolaco
Registrace: 2/2010

@radolaco

Bohuzial zadarmo nic neaktivuju. Ja som tiez musel doplacat este davnejsie na strasej karte za novu SD.

koscak

ano na skylinku sa nova hd aktivuje za 24 euro na dobu neomedzenú na tie staršie karty

🇸🇰

Jupi

to je ake vydieranie? Ved ten signal si plati Nova...nepoviem keby si vypytaju 3 eura za manipulacny poplatok za to ze tam musi technik zaskrtnut jedno policko...ale vypytat si za to 24 eur???

radolaco

MIKY16 akej serie mas kartu T-T staci ked napises prvych 7 cifier , asi si nepostrehol ,preco ti ju chce koscak vymenit, ta tvoja karta je asi najlepsia aka je dnes na trhu ma min hodnotu 200EUR

Duzu
Registrace: 7/2005

koscak

Možno máš zmýsel pre humor.Neviem koľko stojí karta SkyLink HD a pravdu povediac,ani neviem,či taká karta existuje, lebo som nemál doteraz dôvod na nejaké zmený.

miki16

radolaco

čotoje je 24 euro dáš raz a máš novu hd na veky
;)

🇸🇰

Jupi

miki16

Nezvykol som srandovat. Karty Skylink sa predavaju v dvoch verziach (programova ponuka) SD a HD. HD ponuka je cca o 5 eur drahsia. Naozaj som to myslel vazne. Kartu dodavam original zabalenu s fakturou (platca DPH) a zaruka je 3 roky (dava skylink po registracii).

koscak

jupi staci ak za tu kartu zaplati niekomu sikovnemu 35EUR a ide vsetko

Duzu

Duzu

Je to ta karta T&T 0 000285..., ale keď som dobré pochopil, tak on chcel výmeniť svojú kartu CS link za kartu SkyLink HD.Obe vymený sú zmýslom pre humor.Ako som písal počítač nemám,tak ani ta karta sa nedá vyúžiť.

miki16

To koscak

Vymenil by som kartu TaT za to čo ponúkaš.
Ak ešte máš záujem - spencer2806@gmail.com

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

radolaco

Mailoval som do SkyLinku a stamade som dostal odpoveď, že na karty pre SR nieje možné Novu HD aktivovať,iba na kartu T&T.Je pravda,že som najskôr mal kartu Slovak Link(cena 3600. Sk),ktorú mi vymenili najskôr za novšiu a teraz mám najnovšiu SkyLink,ale tento program nejdé a vraj pre SR ani taká aktivacia nieje možná.Tak neviem,prečo to na niektoré karty idé a na iné nie.

miki16

Miky 16

ano je to ta karta ktora ma dnes kurz napis mi na duzu3@azet.sk a dam viac info v takom stave ako ju mas teraz stoji asi 170 EUR

Duzu

http://www.interstore.sk/katalog/pcakomunikacia_satelitnatechnika_dekodovaciekarty/318191

janko986

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra