, sekce: Technika |
|
Bezdtatove sluchadla k TVMate nejake odskusane bvezdratove sluchadla? pripadne viete nieco doporucit k pozeraniu filmov na TV. Moje stare thomsony uz odchadzaju obcas sa rozladia v lavom sluchadle niekedy praska (pravdepodobne uvolnene kabliky)- vysielacia zakladna napajana z el. zasuvky (adapter) nie baterie - vstup zo sluchadloveho vystupu TV nie RCA audio out - mikrovlnny prenossignalu nie infracerveny (myslim ze vysielac a prijimac pri IR na seba musia vidiet) - automaticke digitalne ladenie, nie manualne |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
RE: Bezdtatove sluchadla k TVhttp://www.eva.cz/zbozi/47928/sluchatka-panasonic-rp-wf950e-s/ |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
|
|
RE: Bezdtatove sluchadla k TVjestli používáš jako zdroj ten sluchátkovej výstup televize, tak je to asi celkem jedno. taky asi záleží co máš za televizi, ale obecně tohle není správná cesta. chce to nějakej samostatnej zesilovačVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Bezdtatove sluchadla k TVTV panasonic S10E ma aj audio out aj sluchadlovy vystup na tom sa da regulovat aj hlasitost nezavisle od telky. Nejde mi o sluchadla pre audiofilov, hlavne aby vela vydrzali dali a nerozladovali sa (moj terajsi problem) |
funtomas
|
|
RE: Bezdtatove sluchadla k TVhttp://www.sluchatka.net/97-sennheiser-rs-110---bezdratova-sluchatka/ |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
|
|
RE: Bezdtatove sluchadla k TVjá mam PHILIPS SHC 8525 a spokojenost R^Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
|
|
RE: Bezdtatove sluchadla k TVVpodstate je jedno, aké si kúpiš. Z osobnej skúsenosti Ti však doporučujem sluchadlá s nastavenou pevnou frekvenciou prenosu (napr. Philips - majú pevne nastavené dva kanály z ktorých si môžeš zvoliť). Totižto existujú aj sluchadlá, ktoré sa dajú v určitom rozsahu plynule ladiť (napr. Panasosnic)a pri tých môže byť menší problém s jemným doladením prijímanej frekvencie. Na druhej strane sa však môžeš naladiť aj na frekvenciu inej základne (ja tak môžem mať zapojenú do sluchadlového výstupu audia len základňu sluchadiel Philips a na sluchadlách Panasonic si frekvenciu tejto základne naladím, takže môžeme počúvať dvaja naraz.) Asi som to nenapísal moc zrozumiteľne, ale keď sa do toho zahryzneš, pochopíš.niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 167 |
|
|
RE: Bezdtatove sluchadla k TVněkdy si naladím i souseda |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
@aldatie philipsi vyzeraju celkom fajn ta pevna frekvencia sa mi pozdava odpada pri nich rozladovanie |
funtomas
|
|
RE: Bezdrôtove slúchadlá k TVSkús u Avelmaku Snina slúchadlá Vivanco. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
|
|
funtomasjo pujčil jsem je pantátovi a musel jsem jít pro druhý ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|