, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC Direct =akční ceny= v květnui v květnu bude platit akční cena Direct Medium (dříve Rodina) cena při podpisu smlouvy na 12 měsíců 302,-Kč . Direct Medium+HBO+Cinemax 504,-Kč . |
lala
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 163 |
|
|
lalaPoprosím zdroj informácie.Ja to neviem nikde najsť. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnuasi cica s infolinky ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnuUmíš si zpočítat kolik jim dáš za 1 rok??? |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
koaxno jásom raz rátalkomplet ponuku skoro šlahlo ozem ;) 🇸🇰
|
Jupi
|
|
@koaxJa hej...ale ked ty nie, mozem ti to spocitat ;) |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
@ Jupicica z infolinky UPC (ale nielen od nich) sa ti evidentne zapáčila :-) |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
|
|
anonym2áno jeto pekné príslovie R^ ;)🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnuA ty dáš kolko za rok za Total alebo Multi? Ešte viac. Len si to dobre spočítaj. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnulenže jásom rátal upc bez viazanosti tak jako mám cs/sky bez zmlúva to bol kapánek rozdiel 🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnuViazanost, neviazanost, nevidím v tom rozdiel.Ked to chceš,máš to. Za viazanost nič neplatíš. |
Milan C
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnuMám ČS link Gital.Jsem spokojený. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnuJa mám skylink,cslink,UPC Direct a....ale to už nemôžem napísať.Nepřítel naslouchá :))) |
Milan C
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnuked som s niekym spokojny a splna moje poziadavky, tak sa mu aj zaviazem...to dava logiku...zvlast ked ma ten neikto nasliapnute byt neohrozena No1 na trhu |
radolaco
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnuskylink a cslink - přímo ideální způsob, jak prodávat tyhle nekvalitní placený programy, který se u nás nabízejí. nevím koho by to bavilo platit celej rok. já jsem měl digi, měl jsem i upc a po měsíci už jsem toho měl plný zuby.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
koaxa jásom s československým linkom spokojný ;) R^🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnuJupi a kolko ta vysiel sat komplet? ... nehovoriac o tom ze vyvoj ide stale do predu, zarucna doba je tiez limitovana, cize teoreticky po dvoch rokoch ten primac mozes vyhodit a ist si kupit novy :)))na druhu stranu, pokial si neabonujes Multi atd na 1rok cenu nemas v ziadnom ohlade garantovanu... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
alfasexno akurát ho mám 2roky a stále šlape ;) R^🇸🇰
|
Jupi
|
|
Jupino sice si neodpovedal ale to nevadi...nech sa dari, ahoj ;) ... je fakt ze Skylink sam priznava ze vstupne naklady su vyssie ako u konkurencie /z dlhodobeho hladiska nie len vstupne/ Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnuzbytocne sa o tom bavit...vsetko je to osobna zalezitost a vec penazi...ked si napriklad na kompletnu ponuku od UPC na mesiac zarobim za 3 hodiny, preco si to nedopriat ;) |
radolaco
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnumusíš myslet do budoucna. ze začátku mají všichni spoustu elánu, ale po pár měsících (nejpozději) už toho má skoro každej až po krk :laughing: a právemVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnu6 000,- za rok :O - a ještě se přitom pořád válet v křesle u telky :lookaround:. není lepší si za ty prachy připlatit na pořádný trekkingový kolo aspoň tak za dvacet litrů R^ ? |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
|
|
JupiAle ty stagnuješ. Ako niektorý dôchodca. Aj kamarát má Žiguláka, ale vývoj ide ďalej. Tiež je spokojný, žere mu jak sviňa, bezpečnost žiadna a každý týžden má niečo porúchané alebo robí údržbu.Ale je spokojný!!!!Závidim mu tú spokojnost. :) |
Milan C
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnuSak ale jupi je dochodca ak sa nemylim :) |
radolaco
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnua dobrý hehemajte sa tu krásne R^ 🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: UPC Direct =akční ceny= v květnua Milan C nestagnuje. Má medvěda, pažouta a pašíka od ukrajinských soudruhů a stálo to míň jak ofi ochcávka,ale o tom se nemôže písať.Nepřítel naslouchá . :)))Holt je mladý a perspektivní a my mu závidíme jeho pokrokovost. :))) :))) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 092 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|