, sekce: DVB-S přijímače |
|
setřídění programu na Kaonu-pomocDobrý večer,prosím někoho o radu,jak seřadit programy na Kaonu KSF 570cx. Je tam software KaonTeam2007. Předem děkuji. S pozdravem Bob |
bob1954
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 106 |
|
|
Proč to zakládáš pořád dokola?https://www.parabola.cz/forum/topic-48466/Obvykle se dají programy do Oblíbených (Favoritních) a v nich se to potom roztřídí - u kabelových Kaonů to takto je. Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
technikTKRjo,díky. v těch Favorit programs to mám,ale je to tam přeházený. STV 1, STV 2, pak až ČT 1, ČT2 .... Já chci prvně český a pak slovenský a ostatní. |
bob1954
|
|
RE: setřídění programu na Kaonu-pomockaony to mají trochu nešťastně, osobně jsem byl kdysi přesvědčený, že to nejde, ale jde a dobře :)jen si přesně nevzpomenu jak... v tabulce výběru FAV programů je i položka která zajistí přemístění kanálů, přesný název nevím |
veris
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 233 |
|
|
RE: setřídění programu na Kaonu-pomocmyslím,že červené tlačítko a vybrat "přesunout"... |
stuka
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 160 |
|
|
RE: setřídění programu na Kaonu-pomocJe to udělané hodně hloupě, ale jde to, dost jsem se namakal, nežli jsem objevil a hlavně si zapamatoval ten systém, který spočívá v tom, že setřídění se děje přesouváním pozice zvolené TV stanice na pozici jiné TV stanice, která se potom posune o jedno místo níže. A tak se musí postupovat pořád dokola, až se to sestřídí tak, jak je to potřeba, Skutečně geniální postupNapř. přesouvání programů ve Favorite 1: Menu - Editace - červ.tl - Favorite 1 - červ.tl. - Pohyb - v levé části vybrat přesouvanou stanici - modré tl.(Pohyb) - uprostřed se objeví nové okno se seznamem všech nalezených stanic,tam je třeba nalézt tu stanici, na jejíž pozici ve Favorite 1 chceme námi zvolenou stanici přesunout - OK - Exit -Uložit Držím palce, ať se ti to podaří ! |
gray
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
|
|
graydíky,podařilo se:) trochu jiným způsobem u kaonTeam softwaru,ale podařilo :) Moc díky. |
bob1954
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|