Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

hd-přijimač

prosim o radu jaky přijimač na diablo2,ktery se moc nezahřivá,mám octagon 918hd ale ten je tak na hodinu,potom vypadavá

datura
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: hd-přijimač

to dělá diablo 2. zrovna o tom čtu na něm. fóru, údajně je to fakt ďábel (smích) a doslova se vaří. rád si o tom přečtu nějaký zkušenosti od kohokoliv, taky mám obavy abych neměl s vantage problémy.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

hd-přijimač

Ano VORTI budeš mít problémy pokud si neuděláš přídavné chlazení /ventilátorek/,tak po půl hodině Ti to začne sekat a vypadávat tj. myšleno u Vantage,tím můžeš i poškodit diablo,které při dalším nahrávání nejde ani formátovat a nahrávat -píše ERROR/vyřešil jsem to tak,že jsem nechal dle originálního vrchního krytu udělat kryt z nerez s většími otvory pro odvod tepla,což sice prodloužilo tak o hodinku bezproblémový chod diabla,což při sobotě a neděli celý den chodu stejně někdy blblo.Proto využívám další přístroj HD FERGUSON,kde tyto problémy s diablem 2 verze 3.9 nejsou žádné i po celodenním chodu i s druhým modulem vedle POLSAT vše OK.Nechci se tady o tom rozepisovat a dělat rozruch,ale více můžeme o tom diskutovat na HERY120@email.cz,máme i ty perfekt chlázení,které kolega vyrábí pro Vantage.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

jede toho na něm dost,ale co s toho,když se mužu koukat tak maximalně něco kolem hodiny a zasahovat do přijimače nechci

datura

hery

mužu se zeptat o ktery ferguson jde,dik

datura

takže první doporučení Ferguson 8900. mám tady ještě toho starýho Homecasta 5101 (Ferg je klon) takže to by mohlo fungovat. ale nejspíš bych je chtěl používat oba, no proč ne.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

hd-přijimač

všechny druhy diabla hřejí na hranu únosnosti při celodenním provozu,ani ARIVA 200HD to nesnesla více než hodinu,při přepínání programů,nastávala delší doba načtení diabla až to zhaslo.Musel jsem jít k přístroji za chodu vysunout a zpět zasunout aby se znovu rozběhlo,což není řešení.A za chvíli to samé.Říkám ještě jednou přídavné chlazení pomůže velice diablo není skoro zahřáté.Zajímavé je to,že v přístroji FERGUSON 8800 a 8900 HD je ta teplota ve slotu značně nižší a tím provoz diabla je optimální a velice dobrý s tím,že otvírá a načítá vše při přepínání do 2 vt.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Áno, súhlasím s Hery,mám taktiež na TF7700 HDPVR urobené chladenie a Diablo sa ani pri celodennom pozeraní nezohrieva nad únosnú mieru.

CrtJVC1250i, Topfield7700HDPVR, Showbox-300, M3S-TwinLNB!, M6S, Multibeam-85, Al-100, 5xLNB 0,1W-28,2E.

pixla
Registrace: 9/2007

hd-přijimač

Mám zkušenosti také s OCTAGON 918 HD,tam Ty potíže nenastávaly vždy diablo v přístroji makalo OK,lépe než ve Vantage 7100 HD,ale hřálo to samozřejmě také,zde jsem pak přišel na to,že docházelo k poškození diabla a kolega měl co opravovat :laughing: a on se :fuming:

hery

poradí někdo kde lze stáhnout soft pro Homecast HS 5101 CI včetně loadru?

vladnaico
Registrace: 5/2008

vladnaico

chvíli počkej, mám jich tady celou sbírku. uploadnu ti to na rapid. ke stažení už to není asi nikde, krom toho posledního, kterej se zrovna moc nepoved. jinak emu pro to neexistuje

vortimond

ja som chladenie vyriešil chladiacov podložkou pod notebook,ktorá je osadená 2 ventilatormi /70 mm/, napájanie cez USB,- dá sa podle libosti" vybrat na nete/google/ alebo použiť maly stolný ventilator,nasmerovať na reciv/CAM/;obidve možnosti sú účinne,diablo nevypadáva,-doporučujem ešte vypnúť EMU na recivri,alebo vymazať nefunkčné keys IRDETO,VIACES,CRW,/najlepšie všetky nefunkčné/... R^ :)

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Pardon za otázku, čo to je to diablo 2?
Pozn.: SAT noob.

Majkee

To vorti

Žádné enorm. zahř . nepozoruji, d2 střídavě v topf2411/technis.dig.hd8s.a bez sekání.

MONY
Registrace: 9/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra