, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Kdo s tím máte zkušenostDnes mi volala nějaká slečna z UPC a nabízela mi jejich produkty.Při následné diskuzi mi tvrdila,že mají v nabídceEurosport 2 Bundesliga.Je to pravda?Na internetu nemohu k tomu najít žádnou informaci.Jenom to,že se o tom jedná. |
Wimpy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 142 |
|
|
RE: Kdo s tím máte zkušenostnebola náhodou z erotického salónu ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: Kdo s tím máte zkušenostTa slečna byla určitě blondýna myšlenkama už byla někde večer na diskotéce a chtěla tě rychle zbavit tak tě umlčela Bundesligou 2..a ty ted máš z toho zamotanou hlavu.Bundesliga 2 je k mání jen na dobrých adresách a tou je Digi TV.. ;) Hezký večer |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: Kdo s tím máte zkušenostTeď jsem přeladil upc na Thor a eurosport2 tam je ale zatím tma ale pojede mají ho v nabídce |
mahura
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 33 |
|
|
RE: Kdo s tím máte zkušenostJojo je to tak, v nabídce UPC na Thoru je, ale zatím není puštěný... tma, zatím. |
lynxx
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 106 |
|
|
RE: Kdo s tím máte zkušenostEurosport 2 je v nekodované nabídce satelitních televizí v německém jazyce.Já ji sleduji na Astře a je součástí širokého spektra neplacených nabídek.Eurosport 2 bundesliga je patrně nějaká spec.nabídka UPC,ale byl bych opatrný si to objednat bez předchozího ověření na panelu programových nabídek UPC. :O |
Palopetro
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 11 |
|
|
RE: Kdo s tím máte zkušenostEurosport2 je novinka u UPC a je to rozšíření nabídky RODINA ...nově na Thoru Direct Medium |
mahura
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 33 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|