, sekce: Skylink |
|
Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenciUPC má HD programy lacinější,krása pro fandy HD programů už i v Parabole píší, že jde o nejlacinější nabídku !!! Pane Glisniku nespěte na vavřínech, všechna čest jste průkopníky HD V obou Republikách, ale SPINKÁTE !!!! |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurencizabudol si si ale pripočítať základný balík programov kedže nejde balík HD predplatiť samostatne... :laughing: |
fajnsmeker
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 128 |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenciA celková cena je ??? Já to nesleduji, myslím, ale,že se tyto platformy budou pěkně přetahovat o zákazníky. UPC jsou první v češtině na satelitu a Skylink první v HD a češtině na satelitu, Kdo vyhraje ??? |
jurkaturk
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenciUPC nemá základ!!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurencivyhraje skylink, protože upc těch hd V ČEŠTINĚ zrovna moc nemá. chybí jim tam Filmbox a hlavně taky Eurosport. na skylinku nechybí V ČEŠTINĚ nicVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurencijurkaturk: Souhlasím s vámi. Ve Skylinku by se měli rychle probudit a zařadit do nabídky HD PLUS aspoň program Eurosport 2 HD. Pokud nebude od nové sezóny na kanále Nova sport HD anglická fotbalová liga,tak si hodně sportovních fanoušků přestane balíček HD PLUS předplácet!! Cena je poměrně vysoká,ale poslední dobou do něj Skylink nezařadil žádný kvalitní kanál!! |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenciVyhraje ten lepší ten kdo nabídne víc programů, lepší kvalitu a češtinu (nebo alespoň titulky)... |
lala
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 163 |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenciJá to měl předplaceno na rok a teď mi to končí a už tu blbost neudělám, abych to předplácel na rok dopředu, protože si počkám, kdo z koho :))) |
jurkaturk
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenciPokud Skylink nabídne HD taky za 149,- tak vyhraje on. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurencijestli si myslíš, že budeš upc posílat 150 měsíčně a koukat si spokojeně na HD programy, tak ti gratuluju :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurencitezko rict, kdyz budu mit zajem jen o HD, tak je skylink levnejsi. Kdyz mam zajem o vse, tak za multi HD dam 450Kc a u UPC rodina+HDbalik dam 550Kc (cena pouze v akci, jinak 850Kc bez akce) ... tak nevim i clovek mene inteligentni pozna, kdo ma nabidku levnejsi ... ale samozrejme kdyz beru cenu v akci, tak rozdil je jen 100Kc a za tech 100Kc mam vice programu nez u skylinku ... |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurencilukas79: Pokud by HD programy u Skylinku stály 149 Kč za měsíc,tak bych neváhal a hned bych prodloužil předplatné,které mně končí 21.5. Ale nevěřím tomu,že by Skylink HD programy zlevnil. Pokud se nezlepší nabídka v HD,tak mně bude stačit pouze Multi za 250 Kč. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenciSkylink by měl hlavně minimálně naznačit, jakým směrem se letos bude balík HD ubírat. jinak plno lidí přejde k UPC a potom když třeba na podzim Skylink něco přidá, tak se jim už nebude chtít zpět. |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenciUPC dle sdělení kamaráda dává slevy, abych to vysvětlil, tak mi říkal, že chtěl utéct od UPC, protože se mu nelíbilo, že staří zákazníci nemají slevy a mají je jen noví abonenti, tak tam zavolal a chtěl zrušit smlouvu, světe div se oni mu slevili a napořád !!! Jsou to divné slevy, ale bylo to tak, nevím kolik platí teď , ale je vysmátý a jede UPC dál :))) Asi stačí pohrozit ukončením smlouvy a je to !!! |
jurkaturk
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenciano, dava slevy, misto tech 695Kc nebo kolik maji v ceniku to daji za 399Kc, jak bylo tady na parabole v clanku ... |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
|
|
RE:To jsou mi starosti jak utrácet prachy za h.....,bohatě na co koukám stačí základ za zbytek nedám ani 1 Kč.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 290 |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenciSlevy UPC, je to, co mi na nich vadí. Když se zákazník neozve, tak platí. |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenciTaky zajimavý názor a pomalu se u Skylinku k tomu přikláním :))) |
jurkaturk
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurencis těma individuálníma slevama (nemyslím běžný akční ceny) jsou to takový polopravdy. pravda je, že tyhle slevy poskytujou. není ale pravda, že tyhle ceny si může vyjednat i novej zákazník. pokud u nich nejste aspoň dva roky abonent, tak vám poskytnou maximálně tu normální akční cenu.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenciCVB: to je možná tvůj názor, je tady plno lidí s "mlsným jazýčkem", kterým základ rozhodně nestačí. každý se rád kouká na něco jinýho. já třeba na NBA a nebéčkový filmy na tv Nóva, což mi v základu nikdo nedá... |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
|
|
Padre Pio/vortimond/deltagama:Ty zase pěkně meleš zcesty :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenciChlapi, pro pár korunu denně se přece nezblázníte ! Byl jsem velký fanda Skylink, ale zahořklo mi v krku nedávné sdělení pana Glisníka, že mu tolik vadí domácí sdílení. Bral jsem ho za člověka, který slyší na názory lidí a platil jsem HD balíček spíše pro jeho podporu, než že by tam toho bylo za 350 Kč ke koukání, ale on mi chce vzít možnost nechat koukat vnučku v jiné místnosti na JimJam a mne nechat v klídku koukat na co chci. Dva stejné balíčky si určitě platit nebudu, ostatně asi málokdo, tak že budu koukat i ke konkurenci, před dvěma týdny by mne to ani nenapadlo. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurencinemelu. přece nemůžeš vyhrožovat odhlášením, když jsi podepsal smlouvu na jeden rok. v tý smlouvě je napsáno, že musíš platit 12 měsíců.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
jurkaturkJa som starý zákazník a mám takú zľavu, čo nie je ani v cenníku. Len tam treba íst osobne, v tom to je. Blbé ale pravdivé!!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
Milan Ca preto sami to nepáči aby som žobral o cenu :(((🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenciKazdy provider najde svuj okruh priznivcu.Je potreba nechat veci trochu ulezet,pockat a pak se uvidi.Konkurence zdrava (v tomto duchu asi ne DIGI TV,ktera vsak sehrala svoji pozitivni i negativni roli).Cili vyrazne neoslavuji ani nehodnotim jiz pred 1.majem.Mam SKYLINK i CSLINK a dobiha kartice predplacena UPC rodina,dale se uvidi. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|