Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenci

UPC má HD programy lacinější,krása pro fandy HD programů už i v Parabole píší, že jde o nejlacinější nabídku !!! Pane Glisniku nespěte na vavřínech, všechna čest jste průkopníky HD V obou Republikách, ale SPINKÁTE !!!!

jurkaturk
Registrace: 4/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pane GLISNIKU máte asi opravdu konkurenci

zajímavý je, že najednou nikomu nevadí na HD programech angličtina. když jsme se na tohle téma bavili o skylinku, tak z toho byl flame na tři a půl stránky :laughing: a upc má bez češtiny skoro polovinu HD balíčku, né jako skylink

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

a nikomu to nevadí
presne tak

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Jupi

Omyl priateľu, ja som nežobral. Oni mi ju nasilu vnútili. Že som starý zákazník. No nezober to. Ale to je pravda, nie sranda!!!

Milan C
Registrace: 4/2006

Milan C

šak áno aby si im neodišiel ťa dobre hýčkajú ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

vortimond

Prečo roznecuješ vášne. Veď je všetkým jasné, že je otázka času a bude aj cz stopa resp. titulky na HD programoch v UPC.. Potom sa k tebe pridajú ľudia neznalí veci a je oheň na streche!!!

Milan C

Jupi

Ale no, nevieš a rozprávaš. Plať si ten svoj balík za raz toľko.

Milan C

no zrovna moc jasný to není, protože v kabelovkách už UPC šíří NAT GEO HD a další programy celý dlouhý roky. bez češtiny a bez titulků.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vortimond

To je káblovka. UPC Direct ,a to mi ver, urobí čo som napísal.Nechcem tu rozkrikovať, ale je to otázka času.

Milan C

ale ta kabelovka má mnohem víc abonentů, než o kolika satelitní direct vždycky jenom snil. neporovnatelně

vortimond

Už je trapné, jak se Vorti-montér a Technik-záchodových prkének perou za firmu Skylink. Doufám, že vám za to aspoň platí. Osobně mám Multi, které mi končí v květnu a rozhodně nepočítám s jeho prodloužením. Obrazová kvalita většiny programů je žalostná. A Filmboxy??? Hrůza, děs a bída. Jak obrazovou kvalitou, tak i obsahem. Stačí mi jejich základ. Tam si kvalitu platí stanice saamotné. A jde to poznat.

petr121
Registrace: 4/2008

Presne tak. Mat HD kanaly bez dabingu nema velky zmysel. Ked budu tie kanaly dabovane, tak verim ze ich potom prida aj SkyLink, takze ako vyhodu UPC by som to nebral. A pre tych co furt kricia ze je UPC lacnejsie (a to iba v urcitych pripadoch) pripominam - rozdiel v cene je maly, ale v dobe upisania sa je obrovsky !!! Dalej by som nevyskakoval z ponukou - STV3 stale nejde a to zajtra spustaju. Uz to tu pisem mesiac a stale si to nevedia dat do poriadku. Myslim ze pokial tam nedokazu dat ani verejnopravnu TV, tak ostatne nestoji za nic. Uz vidim ako zase budete vsetci vyplakat o MS v hokeji a vo futbale, ze chcete aby to davala STV2: a ja ako vzdy poviem "A naco mame potom tu STV3"? UPC sa snazi, ale zatial nema nic v poriadku - ani zvukove stopy ani EPG. Mesiac sa s tym nic nedeje. Naco to maju pustene ako test, ked nerobia napravu? UPC sa roky sprava ako by to bolo jedno. Teraz tam natrepe par progrmaov, upise si vam, na 2 roky a potom si vas zase 2 roky nebude ani vsimat (A ktovie ci vobec budete mat tu STV3 pustenu :) ).

Billysk

Billysk

Já nevím jak Tobě, ale mně jede STV3 už od rána ...

Hellas

Jo pardon, vcera nesla a dnes som este neni doma a neskusal som, ale niekto tu dnes pisal ze nejde tak som myslel ze este nejde. Ale EPG ma stale zle znaky - nechapem to, kedze jedno na inom satelite im bezi - preco maju toto nejake extra ine?

Billysk

vortimond ma pravdu,kazdy tady drzkoval,ze Skylink nema lokalizaci a ted to neresi nikdo...budiz.To,ze ma UPC levnejsi HD,je taky blbost,protoze samotne predplatit nejde!Skylink ma a vzdycky bude mit navrch,uz jen proto,ze UPC spatnou cenovou politiku a handluje s cenama,coz se spouste lidi nezamlouva...

gunners
Registrace: 2/2010

Nabídku HD kanálů by měl zlepšit především CSlink. Je to ubohost. Zase je to nejlevnější možnost jak se dostat k AXN scifi.

bobík
Registrace: 11/2004

Jak jsem na parabole už jednou psal na thoru ma animal planet Hd přidané holandské titulky.Že by příprava na 23E pro canal digital případně skylink.

Fanyn
Registrace: 11/2007

komu chyba filmbox hd ? to je tretotriedny program s filmami v karusely. schvalne - 10 novych titulov do roka ? mozno.Ale vysielaju 365 dni a bezmala nonstop. je to televizny kanal . doslova a do pismena (ten kanal) .

grantec
Registrace: 3/2007

No já teda nevím, ale ty se na ten program koukáš nonstop, že ti to vadí? Mi naopak opakování (přiměřené) filmů vyhovuje, protože když ho nestihnu jednou, můžu kouknout jindy a z toho počtu programů, co je k dispozici si skoro vždycky nšco vyberu.

josef888
Registrace: 5/2008

Uvidime za pul roku, UPC ted nalaka zakazniky, na transpordery bude stale cpat dalsi programy a kvalita se priblizi Digi, na to si pockam.

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007

kdo v tom UPC dělá aktualizaci internetových stránek - ten člověk se nezaslouží ani dolar mzdy - račte si najet na satelitní televizi a dovíte se všechny novinky ;P

Bororo
Registrace: 1/2010

Bez Premier League zatím všechny platformy u nás.

Konkurenčí boj zřejmě začíná, ale bez pravidelného přísunu kvalitního fotbalu v podání Premier League se zřejmě obejde beze mě. Doporučuji porovnat nabídku všech našich platforem a třeba v současnosti prolomeného bulharského Bulsatcomu. A jukněte i na jejich ceník.

polulin
Registrace: 10/2007

A porovnejte si kupní sílu u nás a v Bulharsku.

petr121
Registrace: 4/2008

HBO HD na UPC bude automaticky dostupné jen klientům, kteří si objednají programy HBO (HBO, HBO2, HBO Comedy) a Cinemax (Cinemax, Cinemax 2) - :laughing: fakt neodolatelná nabídka
.
kolik takovejch abonentů bude, páš si musí koupit nejdřív balík Rodina, pak si koupit tyhle dva extraordinery premium balíčky a pak si teprve může objednat HBO HD :zombie:
.
no tak kdo z Vás na to má, vyvalit snad deset kolíků za rok když je navíc krize :laughing: - zdá se, že UPC bude potřebovat novej marketingovej tým a udělat pořádnej průzkum trhu
.
no klik fajnšmekrů se třeba bude dívat na RUSH HD extrémní sporty ? Pár stovek - a co ESPN America v české nelokalizaci ? Pár stovek nadšenců na NBA a pak zdechl pes - co je v tom HD balíčku dál ? Že už nic - snad ještě History HD pro párset masochistů ? No tak to je opravdu neodolatelná nabídka :laughing:

Bororo
Registrace: 1/2010

No já si pořídím kuli RUSH HD. ;)

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra