Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

HD programy na UPC Direct Thor

Jedou někomu HD programy UPC Direct na Thoru?

Ladasek
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD programy na UPC Direct Thor

fungujou. ale já myslím, že musíš mít ten multimediální hd přijímač od nich - upc mediabox

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

zatial neidú. Rv :8)

fsat

jinak je zajímavý, že služba odstartovala a nejspíš nikdo neví přesný detaily, jak to vlastně bude fungovat a odkdy. jediný co se ví, že to bude zaručeně nejkvalitnější a nejlevnější platforma u nás.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

jedine co je iste je to,ze upc sa vobec nezmenila - ich web je plny polopravd,zavadzajucich udajov a cielene neprehladnych informacii.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

UPC-reklama na parobole od rana do vecera,HNUS

od rana do vecera na tomto fore nic ine iba UpC,parabola sa moze premenovat na upcparabola,je mi zle uz ytoho upc....

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Programy HD fungují,ale zatím jen na karty conax.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Fanyn

aka je rezolucia? :))) :)))

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Ahoj

Zaslal jsem objednávku balíčku HD z UPC tak vás budu informovat jak jsem dopadnul jestli je ta cena takové jaká se uvadí Skylink bude muset podstatně snížit cenu HD kanálů.

Kultur
Registrace: 3/2010

mně příde jako když tady v ČR/SK už zůstal akorát sklad, kancelář pro reklamu a překladatelka (resolution - rezoluce)
jinak se všechno asi už odstěhovalo jinam. pro nikdo nic neví

vortimond

Funguji jenom programy přebirané z canal digital.Obraz je výborný.Víděl jsem je na plasmě u včerejší montáže u jednoho švéda v Praglu.Samozřejmě naše české Hd/ Nova atd./ programy mu nešly.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Od včera stav nezmenený.
Jedine čo som postrehol sú na AXN-crime a sci-fi pridané CZ-audio stopy, no zatiaľ je tam ticho.
Na CT-24 je nejaká rumunská 24-rka
Na dotovanom mediaboxe na ktorom je predplatená full ponuka nejde ani HBO-HD, ktoré by podľa informácií malo ísť pri predplatení HBO-max pack.

Zatiaľ len toľko.

stanowat
Registrace: 9/2004

nebudem spamovať. Ale pre tých, ktorý ešte nevytriezveli, prečítajte si moje príspevky tuto :
https://www.parabola.cz/clanky/3926/upc-direct-startuje-z-nove-pozice-sirsi-nabidka-lepsi-kvalita-a-hd-programy/komentare/

Som zvedavý, či tu nájde niekto odvahu na ospravedlnenie za zavádzanie verejnosti !

jarino1978
Registrace: 2/2007

treba si uvedomiť,že chaos nerobí UPC, /CSLINK,SKYLINK,atd/ ...ale len a len diskutujúci.... R^

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra