, sekce: DVB-S přijímače |
|
Dálkový ovladač Vantage HD nový typZdravím,potřeboval bych poradit jakým způsobem naprogramovat tlačítko TV na tomto ovladači.DíkyZgemma H7S , Maximum E-85
|
fourthface
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 51 |
|
|
RE: Dálkový ovladač Vantage HD nový typProgramovanie DO na Vantage Takto som to robil ja.1.Stlač súčasne TV+OK dlhšie, kým neostane svietiť ledka. 2.Stlač TV - LED blikne 3.Prilož proti sebe DO od TV a od Vantage a stlač Power na DO od TV - ledka by mala dvakrát bliknúť 4.Stlač súčasne TV+OK na DO Vantage, kým ledka nezhasne. 5.Vyskúšaj funkčnosť. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: Dálkový ovladač Vantage HD nový typKdyby měl někdo odložený zachovalý typ původní _ na knoflíkovky --- koupím :-) |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
RE: Dálkový ovladač Vantage HD nový typTaky bych ho bral. Knoflíky stojí jako žvýkačky a provedení staršího DO je tisíckrát lepší.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Dálkový ovladač Vantage HD nový typJa mám aj starý aj nový typ DO. Ale ten starý nejak nemôžem dať z ruky.Nový mi nejak nepasuje a mám ho odložený. |
Milan C
|
|
RE: Dálkový ovladač Vantage HD nový typTak bohužel mi to nešlape.Do bodu 2 ok.V bodě 3 mi ledka blikne 4 krát.Když v bodě 5 stlačím současně TV+OK tak ledka blikne 3 krát a tlačítko TV není funkční.Zkoušel jsem to několikrát.Díky za rady.Zgemma H7S , Maximum E-85
|
fourthface
|
|
RE: Dálkový ovladač Vantage HD nový typTo musí ísť!!! Ešte skús rýchle programovanie. Daj oproti sebe staré a nove DO z Vantage.Stlač TV a TV na oboch súčasne a programovacie kódy Ti prejdú do nového DO na Vantage. Už som to robil dávno a dúfam,že som to správne napísal. |
Milan C
|
|
RE: Dálkový ovladač Vantage HD nový typZkus to znova - používal jsem to na crt , ted na lcd a maká to v pohodě-tedy mám "knoflíkový typ" DO R^ , třeba děláš někde chybičku. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 855 |
|
|
RE: Dálkový ovladač Vantage HD nový typTak na knoflíkáči mi to šlapalo též,ale na tomhle bohužel ne.Pak přestal šlapat knoflíkáč a byl jsem nucen koupit tenhle novější typ.Zgemma H7S , Maximum E-85
|
fourthface
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|