Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Kde ste??? Ešte na tom pracujete???

Včera neskoro večer tu niekto napísal že musí končiť, lebo ho čaká veľa práce a že nás bude priebežne informovať.
Vraj ráno niečo uvidíme!!!
Nič sme nevideli a nevidíme ani doteraz a nepostrehol som že by nás tu niekto priebežne informoval.
@...13: Hovoril som ti aby si písal len to čo máš naisto potvrdené a overené. Zbytočne si tu niektorých navnadil a ťažko teraz budú brať Tvoje informácie za hodnoverné.
Stať sa mohlo čokoľvek, ale dnes si sa tu ani neukázal a to je chyba, lebo keby si podal niektorým vysvetlenie tak by to vyzeralo inak.

PS: pre FAK13:
Informuj o tom čo vieš a nie o tom čo sa domnievaš.
Neber to v zlom, to bola len rada do budúcna.

Pekný deň. :) :) :)

stanowat
Registrace: 9/2004
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kde ste??? Ešte na tom pracujete???

neboj on sa dnes ukáže aj 10x ešte do večera času dosť ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

je to výborne EUROSPORT2~BUNDESLIGA aj PREMIERLIGS,SPORT1,2 CZ aj HU,N.SPORT,ESPN AMERICA...+ TV kde točia futbal a +HD...N°1
R^ :)

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Veru o tom sa môže Skylinku a cslinku len snívať :laughing: :laughing: :laughing:

Milan C
Registrace: 4/2006

čoje nás do hun tv ;P

🇸🇰

Jupi

mne je jedno kde vidím futbal,hlavne,že sa da vybrať... R^ :laughing: šak ty pozeraj na svojej N°1 platforme,dočkaj,prídem do Lynča a odtrhnem ti parabolu... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: tak ahoj :)))

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

:laughing:

🇸🇰

Jupi

mnetojedno neni feferonom nemusím Rv

🇸🇰

Jupi

Kde ste??? Ešte na tom pracujete???

ještě na tom pracuji,teď jsem to pustil přijel jsem z roboty a MAN.city : Aston Villa 3:1. :8) :laughing:
A je mi jedno jestli to poslouchám a koukám na NOVASPORT 4 HELLAS,nebo CANÁL+SPORT FRance,ona to Nova sport na skylink ani nedává.Mám stejný názor jako kolega mat.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

re: stanowat

Pracuje HBO CZ HD, A Ďalšie od Pondeľka. Tak isto aj Filmbox Extra, Filmbox Family, ČT 24. Možem teraz povedať len tolko že aktuálne sa ˇpracuje na AXN CRIMI, AXN SCIFI.
CZ audio už mozno dnes večer ak všetko dobre dopadne. PS:
Som teraz v práci tak nemožem Vás momentálne informovať. Večer sa ozvem a podám Vám aktuálne info. R^

FAK13
Registrace: 12/2009

este mam otazku ohladne bonusu pri samopreladeni paraboly. Kedy nabehnu zapisy na Cinemax ?
Dakujem

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra