, sekce: freeSAT by Skylink |
|
HBO CZ HD,FILMBOX-EXTRA-FAMILYHBO HD ,FILMBOX FAMILY, FILMBOX EXTRA, v ponuke až od Pondelka 3.5. 2010. Pracuje sa na inštalaci a refresh kariet. |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
|
|
RE: HBO CZ HD,FILMBOX-EXTRA-FAMILYPresne tak ,to isté mi povedali doobeda.Tak že komu ako že idú HD -čka klame! R^ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 753 |
|
|
@FAK13Pekné od Teba že si sa ozval.Ja mám iné informácie no s tvojimi sa nezhodujú. Poviem len toľko že môj zdroj ma nikdy nesklamal. Príjemný podvečer ;) ;) ;) |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 261 |
|
|
RE: HBO CZ HD,FILMBOX-EXTRA-FAMILYhttps://www.parabola.cz/forum/topic-48583/ |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
@fsatUPC již má po technické stránce v provozu systém pro aktivaci programů ve vysokém rozlišení (HD). Je třeba si je objednat.Na mé kartě už funguje full nabídka UPC, včetně HD. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 281 |
|
|
@FAK13 :- už ti to nie je trápne, každý deň tu dávať o sebe vedieť, že klameš ?- napr. UPC ochutnávka... :laughing: |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
|
|
RE: HBO CZ HD,FILMBOX-EXTRA-FAMILYRedakcia:Pán Vyletal programi som chcel objednat v UPC mi dnes povedali mi že sato nedá po technickej stránke až od 3.5.2010.Tak ako? R^ :8) |
fsat
|
|
HD jedejak už sem psal do jinýho tématu, HD už jede, mám Arivu 200 a objednával jsem balíček přes infolinku v pátek. |
Ladasek
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 75 |
|
|
RE: HBO CZ HD,FILMBOX-EXTRA-FAMILYTaky se přidávám. V pátek odpoledne jsem poslal objednávku mailem a dneska Direct HD šlape. Přijímač vlastní, CRW modul.Vono se to pomaličku dá všechno do kupy ... co taky můžem chtít v sobotu a na Prvního máje? |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
|
|
RE: HBO CZ HD,FILMBOX-EXTRA-FAMILYKonečne nabehlo UPC HD .Ráno som tam zavolal ado 5-tich minú mito aktivovali,pre zmenu tam bol chlap anie ženská ktorá včera tvrdila žesato nedá až v pondelok. R^ :8) |
fsat
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|