, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Filmbox Extra a Filmbox Family v UPC Direct.Bude samotný Filmbox v UPC Direct?Filmbox Extra a Filmbox Family za 99,-Kč měsíčně? Jaký filmový kanál v Česku chybí na satelitu? |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
|
|
RE: Filmbox Extra a Filmbox Family v UPC Direc...áno majú balíček filmbox packtreba dokupiť potom 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Filmbox Extra a Filmbox Family v UPC Direc...Prdim jim na to. Já jsem obyč. dělník který maká rukama.A nemůžu si dovolit vyhodit 500 a výš měsíčně za programy kde nic nedávaj. O sport nemám zájem.Navíc ženská je bez práce a u nás ve škrobárnách v H.Brodě to vypadá R^ asi to padne na hubu.To je druhá stránka věci.Tady na východě snad chcípnul pes. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
koaxTvoje beky tu někoho zajímají. Nepoužíváš rozum, nic neumíte, jste lenivý a nejste schopni s tím nic udělat. (tím se chlubíš?) Celý život můžeš být zaměstnanec s výhledem jen tak přežít a čekat na mini důchod (který dopadne jak řecko). Hodně štěstíAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: Filmbox Extra a Filmbox Family v UPC Direc...Už to nebude tak dlouho trvat.Je mi 55.Opravoval jsem televize,rádia a jiný. Dokážu nastavit parabolu a přijímač.Dokonce opravit zdroj sat.př.Zaměstnáš mně? |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
koaxnazdar , juzek je velmi mlady asi lebo keby mal cez 40 tak neviem co by robil,ked ta nikde nechcu si stary,a nepotrebny,je to sku*vena politika,drzim palce nech sa niekde zametnas... |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
|
|
koaxzamestnej se sam. neco snad umis ,zivnostnak v brode taky mate, zaregistruj se a vzhuru do toho. nez pujdes do duchodu jeste neco stihnes udelat. plakat dokaze kazdy trouba |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|