, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd příjmačeDneska jsem si chtěl objednat hd programy operátorka mi sdělila že to neni možné bez jejich přijmače.Přitom ve středu jsem tam volal a bylo mi řečeno že to normálně pude na muj hd příjmač.Tady na foru jsem četl že to na vlastní hd příjmač běhá. Tak už nevim. Každý tam tvrdí něco jiného. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...No chaos panika.Asi majú veľa svojich prijímačov,tak podmienili HD ich prijímačom.Technicky karta musí ísť v každom HD prijímači s CW.Takéto rozhodnutie odradí veľa klientov |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...s hd prijimacem dostanes nagra3 kartu a ta ti ve tvym prijimaci nepujde.. |
Mirectec
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 240 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...navíc ten jejich HD resívr je asi jedinej přijímač na světě, kterej nemá možnost volby formátu mezi 720p/1080i. všechno downscaluje na 720pVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...Prečo Nagra 3 keď HD programy sú aj v CW. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...Tak pokud to tak je tak vše to dobré co ted přesunem na thor udělali..zlepšení kvality,super nabídka atd...tak všechno zase zazdí. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...Majú asi stále zmätky, mne aktivovali bez problémov, len sa operátor spýtal či mám svoj, alebo ich HD prijímač.Mám svoj AZBoxHD Premium. |
mirec772
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 41 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...zavolaj druhykrát, zdvihne ti to iná pani a pôjde to. Uvidíš :-) |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
|
|
jde to i bez UPC HD receiverupoužívám upc kartu v ariva 200 a HD programy mi fungují |
Ladasek
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 75 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...Volal som tam pred chvíľou a tiež mi povedala že HD sa dá objednať iba s ich prijímačom...Majú v tom fakt poriadny bordel. Ladasek som zvedavý koľko ti budú mesačne učtovať za HD balík či 5 € alebo 9 €. Potom napíš ;) |
Paterliny
|
|
ja jsem z ČRcena je 149 Kč, potvrzeno i klientským centrem |
Ladasek
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 75 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...Mne tiež najprv tvrdila že to pôjde aj na mojom HD prijímači a cena bude 5€. Ale keď som jej povedal že všade ináč hovoria, šla sa spýtať kolegov a potom mi tvrdila že HD na svojom prijímači nepôjde... |
Paterliny
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...Bum a je to.Znamy admiral Canaris se svym stabem,plukovnik Isajev/Stierlitz se svym,Hans Kloss/J23 nebo Jirka Hradec by nedokazali mlzit a dezinformovat lepe:).Jiz drive jsem managerum teto platformy vzkazal,ze se pravdepodobne zblaznili a jejich lecba jiz nebude obvyklymi zpusoby mozna.Presto predpokladam,ze se vse vyjasni a samozrejme na individualnich strojich vse pojede.Soudruzky na client centru musi byt z toho radne zplantane. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...no když mega-super-firma UPC není schopná dodat jakýkoliv informace (teď když už se všechno přestěhovalo někam do ciziny), tak dostává prostor ten admirál Canabis. přitom kdo mlží a neinformuje je akorát UPCVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
upcHD programy jedou v pohodě na mém AZ BOXU.Dnes nemá cenu nechat si to aktivovat,protože s těma ženskýma tam se nikdo nedomluví.Jsou blbé jak troky.Volat zítra a vyžádat si nějakého technika.V tomto případě komunikace s ženou-ztráta času. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 257 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...mě taky strašně příjemná paní odnich taky oznámila že pouze z jejich přijímačem, zavolal jsem podruhý a zase že to jde, tak taky nevím co si od toho myslet. |
buggisek
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 71 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...nič že sa nedohodli na odpovediach ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...No jo, staří známí digitální kvalitáři v akci.Měl jsem možnost prohlédnout si SD nabídku na 1.0W. Na zadek jsem si z toho tedy nesedl. Sice rozlišení konečně 720x576, ale bitrate na úrovni 2-3mbit a mázlý obraz bez detailu nepřesvědčil. Navíc vadné Aspect Ratio a mnohdy dokonce letterbox s pruhy po všech stranách. Jediná šance tedy HD přebírané v distribuční kvalitě od Canalu. Ale to zase nechtějí jak pozoruji pustit jen tak někomu jak pozoruji :))) |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...ale hlavne, že aj za pomoci týchto stránok bolo spravené z toho udalosť roka 2010 :laughing:UPC = mazanica, inak oproti tej z digi tv jej chýba už len 400 Kbit/s :laughing: |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...Co sa tyka kvality, tak som tiez dost sklamany. Mne to pripada ako upscaling toho co je na ASTRE. Jedine scim som spokojny je HBO2 a HBO Comedy. Tie maju podobny datovy tok ako nemci/rakusaci na ASTRE. Inac dufam, ze s tymy HD prog. sa to doriesi. Ja som predlzoval zmluvu v aprili. Povedali mi, ze si mozem doobjednat HD za 5 Eur. A teraz som zvedavy. |
gastan9
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 26 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...a bublina splasla.....UPC vzdy luhalo,luha a luhat bude. Preto nechcem mat nic s tymito zabavnymi spolocnostami.... Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
Říkáte že jste volali dnes?To je divný mají na strankách napsanou pracovní dobu jen ve všední dny. |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...02/594 22 222Každý deň od 7:00 do 20:00 hod. vrátane víkendov 24 hodinový Helpdesk pre Internet Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...Ha ha, to bylo jak je UPC cislo jedna a jak se ma Skylik bat :laughing: Nikdy nic nebude zadarmo, natoz HD od UPC za 149Kc.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...Snad to pude.Proč by k těm kanálum přidávali cryptoworks, to by jim stačil na ty jejich přijmače negra. Zavolám tam zítra a vyžádám si technika.Nějak v tom postrádám logiku. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
|
|
RE: Upc hd pak nelze objednat bez jijich hd př...@mazaNikam nevolej a pošli si objednávku mailem. Já jsem to tak udělal a včera mi HD programy aktivovali. Mám svůj přijímač a jejich kartu Cryptoworks. Cena Kč 149,-. S klientským call centrem se nemá cenu dohadovat, to musíš mít hodně štěstí, abys trefil na někoho, kdo tomu rozumí. |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|