, sekce: freeSAT by Skylink |
|
kvalita a úroveň UPC na 0.8WZdary mohli by jste mi poradit jak zvýšit úroveň?Mam 60% a kydby se zhoršilo počasí jsem v čudu,chci mít nějakou rezervu.Jak jste na tom s úrovní Vy?? |
kolpi100
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 15 |
|
|
RE: kvalita a úroveň UPC na 0.8WKdes tu úroveň sebral? Jestli z nějakého teploměru v STB, tak tím se vůbec nezatěžuj...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: kvalita a úroveň UPC na 0.8WNo jasně že z STB.Na pozici 19.2E jsem měl 90/100 a teď 60/100 .Parametry mam správny ať hejbu jak hejbu nahoru nejde. |
kolpi100
|
|
RE: kvalita a úroveň UPC na 0.8Wtestni si pri koľkých % sa ti začne obraz rozpadať a máš orientačnú informáciu akú máš rezervu |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
|
|
RE: kvalita a úroveň UPC na 0.8WNezapomen na skew! a natoc konvertor (kdyz stojis za parabolou) asi 15° smerem de leva=na vychod. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: kvalita a úroveň UPC na 0.8WJinak mavat jsi mel vcera !:) na 1.maje |
hdpe
|
|
RE: kvalita a úroveň UPC na 0.8Wak je tá 100-ka v stĺpci kvalita, tak fakt nič nerieš... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
|
|
SKEW!Natočit konvertor je nezbytné! Já to chytám na DigiDish 45 s dodávaným konvertorem a je to po natočení konvertoru OK. Vše mám zelené, tak to dál neřeším :)Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
|
|
RE: kvalita a úroveň UPC na 0.8Wkonvertor jsem natočil a nic.Ale fachá to tak na to prdim. |
kolpi100
|
|
RE: kvalita a úroveň UPC na 0.8WPokud máš tu parabolu od UPC, tak tam budeš mít nižší signál, ale pojede ti to také dobře, skoro bez výpadků;) Jinak jestli ti bude vypadávat signál tak bude za potřebí větší parabola od 80cm výše. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
hdpeskew se mění podle polohy v ČR,natočení je právě opačně než radíte,od vás bych si chtěl nechat radit |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
|
|
Pokudstojí za parabolou tak mu radí dobře pootočit do leva po směru hod.ručiček. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: kvalita a úroveň UPC na 0.8WAno udelal jsem chybu,nezeptal jsem se na polohu a tudiz poradil blbe Rv |
hdpe
|
|
@kolpi100Odklepl jsem to predcasne - tedy od jsi? |
hdpe
|
|
RE: kvalita a úroveň UPC na 0.8WPokud jsi od Ostravska SKEW cca 16°Od Brnenska SKEW °cca 14° Od Prahy SKEW cca 12 kdyz stojis za parabolou pak pootocis i s kabelem smerem do leva=vychod |
hdpe
|
|
hobostojí za parabolou tak mu radí dobře pootočit do leva po směru hod.ručiček. odkdy? |
vladnaico
|
|
RE: kvalita a úroveň UPC na 0.8WTak tedy presne: stojice za parabolou,chyt konvertor za vystupni konektor a tlac,tahej,pohni s nim doleva=smerem k leve ruce=na vychod=po smeru hodinovych rucicek.Konektor i kabelem potom bude smerovat doleva (kdyz budes stat za parabolou),ale nesmis otocit do leva mooooc,nebot se v obraze muze zjevit soudruh Meciar:) |
hdpe
|
|
hdpepak tedy vodovod.kohoutek také zavírám vlevo |
vladnaico
|
|
DvbtProsím o radu.Známému jsem dnes koupil Tv z Dvbt tunerem.Vlastní ještě Video.Nenašel jsem způsob jak dostat digitální kanály do videa kde je jenom anlog.tuner.Nevíte jak na to aby mohl nahrávat z digitálu.Dík |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
|
|
RE: kvalita a úroveň UPC na 0.8WMyslim,ze jsem to vysvetlil naprosto jasne a chybu jsem priznal,protoze nemohu vedet ,zda tazatel se nachazi v Recke Soluni,nebo v Helsinkach. |
hdpe
|
|
vladnaico:Odjakživa.Takže jinak-stojí před parabolou.Kam bude točit LNB?Přeci doprava ne?Pro změnu proti směru hodin.ručiček.Doufám,že lépe to popsat už nejde.Oba případy,které jsem napsal jsou správně.Pokud to děláš obráceně,tak to raději nikomu nenastavuj. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: kvalita a úroveň UPC na 0.8Wto je snad jedno,jestli za ,nebo před parabolou,nastav to na maximum a nikdo tě nebude trápit s úhloměrem na parabole R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 495 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|