Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Už se to s UPC asi přehání

To je tady samé UPC, já s nima nechci mít už nikdy nic společného. Tolik let veřejně blafovali s digitální kvalitou obrazu Rv Rv :zombie: ..... a zkoušeli jste jim někdy kvůli nekvalitě volat B? To prý že slyšej poprvé, že si někdo na kvalitu stěžuje ..... od takovejch bych to nechtěl ani za polovinu ceny.
Zlatej Skylink, aspoň ten základ, jinak v ostatním mají taky "digitální kvalitu" .... doufejme, že se pochlapěj zcela, mají lepší renomé a navíc možnosti příjmu na okolních pozicích i anténou bez motoru, Skylinku, nenech se vytlačit z pozice !!!!

Nervoš
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Už se to s UPC asi přehání

No já mám CS link, ale můžu říct, že když sem se podíval na nabídku UPC není vůbec špatná. Ale přeci jen zůstanu věrný CS Linku. Přeci jen mají balíček neplacených programů bez poplatků a co se týče například nabídky Total nemůžu si ji vynachválit. Jsou tom ty nejsledovanější programy a já sem naprosto spokojený. Skylink taky není špatná platforma, ale kdyby se obě spojili možná by udělali nejlépe. Víc pozic na Astře 23.5 a také víc zákazníků. Ale jak říkám já zůstanu věrný CS Link i díky blízkosti 19,2 a dalších.

ASRady
Registrace: 12/2008

RE: Už se to s UPC asi přehání

Obrazovo, cenovo rovnaké. Nevidím dôvod niekoho vyzdvihovať.

Milan C
Registrace: 4/2006

Milan

vidim ze Vam konecne na tvfreaku objasnili datove toky Vami
preferovanej sluzby

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

gorefan

Mne? Asi ťažko. Oči vidia, to mne nik nezoberie. A len tak dátové toky nie sú všetko, ked hovoríš o freaku. Ked si z tejto stránky povedal A povedz aj B, čo tam písal kolega....

Milan C

Gorefan - a tu máš zvyšok t.j. to B-čko čo si nepo

.....v tom pripade, moze mat vplyv efektivita MPEG2 enkodera, a processing obrazu, ktory sa robi pred uplinkom. Takze ciselne rovnake datove toky mozu mat potencionalne rozny obraz (a to este neriesim aky je primarny zdroj signalu dodavanych kanalov, i ked sa da predpokladat ze v mnohych pripadoch bude dodavatel rovnaky)

Čiže nie len dátový tok!!!

Milan C

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra