, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC DirectDobrý den.Potřebuji pomoct. Přetáčím parabolu z Astry 19,2 ma Thor 0,8 ale nemohu se nějak trefit. Když jdu po satelitech, tak dojdu k Siriusu, tam to není problém, ale když ze Siriusu začnu hledat Thor 0,8, tal nic... Prostě nemohu se trefit. Úhel sklonu na parabole jsem nastavil cca na 31 stupňu a stále nic. Nevíte jak najít? Jak postupovat směrem od Siriusu? O kolik stupnů sklopit a otočit. O koli mám pootočit LNB? Děkuji za pomoc... |
Pavelkomp
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 8 |
|
|
RE: UPC Directhttp://www.dishpointer.com/ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
|
|
RE: UPC Directti nieje daleko 4,3stupna |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
|
|
RE: UPC Directnení daleko, ale nedaří se... Jak co mám nastavit? |
Pavelkomp
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 8 |
|
|
RE: UPC DirectTu adr. co jsem poslal tam ti to vše najde. Trochu trpělivosti a když ne tak si pozvi někoho s měřákem ať to nastaví ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
|
|
RE: UPC DirectPokud ti něco nejde,tak si o tom musíš něco přečíst,pak experimentovat!S takouto jednoduchou věcí(práce na 15 minut)pokud si o tom něco přečteš,bych šel na firmu,jen při totální lenosti. :laughing: :laughing: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: UPC Directz vlastnej skusenosti ti odporucim naladit si najskor nejaku silnu poziciu na Thore (novy 5 -6) a potom tocit. Urcite to nabehne. Potom naladit slabu (napr ct24 od Digi) a doladit co najlepsie |
abcdsnd
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 90 |
|
|
RE: UPC Directa aby som nezabudol. pootocit LNB na vychod cca 15stupnov |
abcdsnd
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 90 |
|
|
RE: UPC DirecttO ZASE BY SA MALO CHYTIT BEZ PROBLEMOV KED SA CHYTI SIRIUS ,ALE NEZAVADZA TAM NIC MAL SOM TAKE PRIPADY |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|