, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC HD IBA PRE PVR PHILIPSNa zákaznickej linke mi povedali, že HD aktivujú iba tomu kto má prijímač od nich, a hneď mi povedala, že napíše šťažnosť lebo ich od rána bombardujú zákazníci čo majú vlastné HD prijímače a nemôžu prijímať HD programy. |
pbpb
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 289 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
|
|
RE: UPC HD IBA PRE PVR PHILIPSDoporučuji zásadně nekomunikovat s klientským centrem po telefonu, všechno nejlíp mailem. Oni už si to tam přeberou.A bábu nech, ať si píše stížnosti třeba na lampárnu! :))) |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
|
|
nejúčinnější bude asi totoŽádám o aktivaci HD balíčku a HBO HD. V případě, že je aktivace HD programů vázána na pronájem vámi dodávaného přijímače, žádám o ukončení smluvního vztahu.:laughing: :laughing: Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
|
|
RE: UPC HD IBA PRE PVR PHILIPStomu hovorim zdrvujuci uder inym providerom. :8)Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: UPC HD IBA PRE PVR PHILIPS@KubisekTak to zabere na 100% R^ R^ R^ R^ R^ Ale nemělo by to bejt zapotřebí, páč mně to aktivovali bez problémů a ještě mi poděkovali, že jsem si přetočil sám. Ale objednával jsem přes web, s bábama se o satelitu dohadovat nebudu. Sice to chápu, asi maj naučený nějaký rady a než projdou školením na Thor, tak to bude chvíli trvat ... :))) |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
|
|
RE: UPC HD IBA PRE PVR PHILIPSukončení vztahu proč? když ten jejich HD stroj je docela super :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: UPC HD IBA PRE PVR PHILIPSkvalita tohto stroja spociva v pouziti prudkej rezolucie 720p namiesto klasickeho rozlisenia 1080i,cim sme zmiatli imperialistickeho nepriatela.....Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
|
|
RE: UPC HD IBA PRE PVR PHILIPSNjn, ale proč mají u HD CRW? :O Myslel jsem, že to jejich HD na svém přijímači vyzkouším, ale pokud nemají zájem o klienty nevadí, je to jejich věc... Rv Rv RvŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
pbpbNič v zlom, ale ty si sa teraz prebral. Všetko sa tu rieši už niekoľko dní a HD idú aj na vlastnom prijímači!!!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
Milan CNa telefóne mi povedali len ak mám prijímač od nich a nechceli ustúpiť! Tak som ustúpil ja a dám zarobiť Sky Linku. |
pbpb
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 289 |
|
|
pbpbvitaj unás chlape R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: UPC HD IBA PRE PVR PHILIPSPresne tak, aj ja by som si ich zase dal, ale takto ich môžem kašľať a dám si Skylink HD :-)A veriť že Skylink na jeseň pridá ďalší športový program.Oni si to časom rozmyslia aj tak a sprístupnia to aj na vlastných HD prijímačoch. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
|
|
Na telefonu vše okale nejdou některé programy třeba jde ČT1 HD ale nejde Nova HD Nova Sport HD ok DiscaveryHD nejde History HD ok nevím proč na kartu asi nedorazil uplně celej zápis. |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
|
|
pbpbNever dievčatkám v cente na telefóne. Ešte majú malý poštevák... |
Milan C
|
|
RE: UPC HD IBA PRE PVR PHILIPSUž som bol aj osobne na predajni a tiež mi potvrdili že to bez ich DVR HD prijímača nepôjde. Resp. pôjde ale budú mi účtovať 9 € za HD balík a kartu dám do svojho prijímača. |
Paterliny
|
|
PaterlinyEvidentne ani v kamennom obchode nevedia ako to bude. Teraz som volal na 02/21722222 a slečna mi vysvetlila, že do troch dní to spustia aj pre tých, čo majú svoje HD boxy a účtovať budú samozrejme 5 €. R^ |
Jeff24
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 31 |
|
|
UPC HDProgramy UPC HD aktivovány na můj přijímač o víkendu bez problému.Kvalita ok.Nevím,co tu řešíte.Akorát tam ještě není HBO HD CZ.Podle zdroje z upc by se měl balík HD rozšířit o DISCOVERY HD,ANIMAL HD,EUROSPORT HD.EUROSPORT 2 HD v jednání... |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 257 |
|
|
RE: UPC HD IBA PRE PVR PHILIPSKaždý tvrdí niečo iné. Majú v tom bordel, ani sa nevedia pred oficiálny spustením dohodnúť na rovnakých odpovediach na primitívne základné otázky. Firma (nevhodné slovo)ov |
Paterliny
|
|
garrrryHBO HD Ti pôjde len v prípade, že máš predplatený HD SD. |
Milan C
|
|
Milan CMám HBO SD.Jenom čekám,až tam zařadí HBO HD CZ.Je tam zatím jenom hungary verze.HBO HD HUN je jediný program v nabídce UPC,který na mojí kartě nejde.Myslím,že také pojede,až se rozjede HBO HD CZ.A je to tak,jak jsi někde psal.Musíš na ně mazaně a nechat si od nich udělat novou smlouvu,což se mi dnes podařilo R^ R^ :laughing: |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 257 |
|
|
RE: UPC HD IBA PRE PVR PHILIPSTo neviem v akej zase tajnej tarife je to HBO HD... Na ich sku*ve*ych strankach som nasiel len balicek HBO MaxPak, s cenou prvych 6 mesiacov 9,92€. Nasledne cena 17,56€. Viazanost tam, pochopitelne, neuvadzaju.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 650 |
|
|
Využívanie služby je podmienenéVyužívanie služby je podmienené súčasným využívaním digitálneho prijímača HD PVR za podmienky podľa bodu 9.) Iných platiebhttp://www.upc.sk/pdf/upc-direct_tarifa.pdf Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
|
|
Viazanosť je...Podmienka pre získanie HBO HD je balík MaxPak. Viazanosť pre akciovú cenu je 12 mesiacov.Možno časom prídu s inou možnosťou. Nemusí mať ich prijímač, potom by bolo zbytočné kódovanie HD programov systémom Cryptoworks...http://www.lyngsat.com/hd/1west.html |
mirec772
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 41 |
|
|
RE: UPC HD IBA PRE PVR PHILIPSNo ale podla toho by zase bolo zbytocne kodovanie v Nagravision 3...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 650 |
|
|
nagravisionMyslím, že nagravision 3 je pre zákazníkov, ktorí majú zapožičaný HD prijímač UPC, ten využíva nagravision, karta by mala byť spárovaná...nagravision zvolili vraj preto, že podpora pre Cryptoworks bude v budúcnosti končiť. |
mirec772
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 41 |
|
|
RE: UPC HD IBA PRE PVR PHILIPSVolal jsem včera na upc a řekli mi že to bez jejich příjmače nejde.Ale zde mi bylo poraděno skusit to e mailem.Dnes jsem přišel z práce a na e mailu byla zpráva že bylo vše bylo kladně vyřizeno a služba je aktivována.Všechy hd kanály kromě HBO HD fungují. Takže díky za radu a všem doporučuji udělat to samé. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|