, sekce: Skylink |
|
vyypadené programy skylinkNa skylinku mě zničeho nic nejdou některé programy. Komplet slovesné hlásí že není signál., Filmboxy hlásí že jsou kodovany. Nejde Retro. Přimač mám Optibox Panthera. je to jen u mne, nebo je výpadek i u Vás. Platím si službu Multi.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 119 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
|
|
RE: vyypadené programy skylinkano vypadok i u mna |
backi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 326 |
|
|
vyypadené programyAni na Digi nefungujou, chyba bude na slovenské straně!! |
milouch
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 85 |
|
|
RE: vyypadené programy skylinkasi mají nějakou poruchu na Slovensku ČT valí skvěle a vše co jde z Uplinku Kavčí HoryGigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
|
|
SKYLINK and CS LINKZdravím,Právě probíhá servisní noc u těchto providerů! (viz informace od uživatele "LALA" v diskuzi!) (@info) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 485 |
|
|
RE: vyypadené programy skylinkano ceske idu, slovenske nejdu |
backi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 326 |
|
|
RE: vyypadené programy skylinkhttps://www.parabola.cz/forum/topic-48677/ |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
|
|
RE: vyypadené programy skylinkDíky je zvláštní že o tom parabola nepíšeGigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
|
|
RE: vyypadené programy skylinkpotvrzuji - výpadek asi na jejich straně |
ostplus
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 53 |
|
|
RE: vyypadené programy skylinkpotvrzuji - výpadek asi na jejich straně |
ostplus
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 53 |
|
|
RE: vyypadené programy skylinkKeby ste viac citali,tak by ste sa dozvedeli,ze dnes mali CS/SKylink servisnu nocČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: vyypadené programy skylinkSkylink - sliby - chybyAť si vezmou příklad z UPC. Politika Skylinku je pro mě nepochopitelná. Nejsou schopni ani zavést balíček CS TV, které avizovali na květen. Divím se, že lidé u nich zůstávají. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
|
|
RE: vyypadené programy skylinkviking: kym si placenej? si neumis vybrat pro sebe co vyhovuje? Zustan si u toho, co mas, pokud neco vubec mas ... |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
|
|
RE: vyypadené programy skylink@viking, nejenže zůstávají, dokonce u nás narozdíl od "tvé bohovské" služby stále přibývají, jsou všichni potrefení, že?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: SKYLINK08.05 SKYLINK všechno komplet volně právě tejď R^ |
jan65
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 153 |
|
|
RE: vyypadené programy skylinkjedna zmena je v československom linkuMGM SK sami tam zjavil ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: vypadené programy Skylink - pro Davebj1Nejsem nikým placený jenom si UPC u mě šplhlo a pokud jde o Skylink, když mě měl Skylink trochu oslovit tak zatím nic neudělalo myslím tím balíček CS TV, proto tvrdím to co tvrdím. Pokud jsi oblíbenej skylinku já ti to neberu, ale mě zatím ničím neoslovili možná jestli vůbec někdy zavedou ten zmiňovaný paket CS TV tak mto potom ano jinak mě jejich politika je ukradená.Pro Tomik535: že přibývají to je jejich věc já je nekritizuji a ani netvrdím, že jsou potrefení spíš bych řekl, že jsou okouzleni kvalitou aniž by informováni, že je ještě něco lepšího než je Skylink, protože to nemají. Já jsem měl možnost porovnat tyto dva providery a jednoznačně UPC vítězí na celé čáře. Už i tím, že má rozsáhlou nabídku programů i ten můj oblíbený Eurosport 2 Bundesliga na který zprominutím Skylink velmi ,,sere". |
viking
|
|
RE: vyypadené programy skylinkOni holt uživatelé Skylinku teď s notnou dávkou hořkosti v puse zjišťují, že konkurence je na tom mnohem líp :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
technikTKRjasné 100 tv oničom ;P🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: vyypadené programy skylinkUž můžeš jenom závidět :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
|
|
RE: vyypadené programy skylinkco mam zavidiet.Mesacne platby? :laughing: :laughing:Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: vyypadené programy skylinkNo lepší měsíční, než roční u Skylinku, kde to pak krachne a nemáš nic :razz: :razz: :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
|
|
RE: vyypadené programy skylinkna to sa neda odpovedat.Vsetci vieme,ze ste dealer UPC.To chodite na take tie vyplachy mozgu - skolenia ,kde nakoniec vsetci uverite,ze ste najlepsi na trhu? :laughing: Nieco podobne je v Tatra banke tam tomu ti zamestnanci skutocne veria.... Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: vyypadené programy skylinkgorefan: R^ ;) |
obeck
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 95 |
|
|
RE: vyypadené programy skylink@viking, argumenty, které jsi napsal:"Už i tím, že má rozsáhlou nabídku programů i ten můj oblíbený Eurosport 2 Bundesliga na který zprominutím Skylink velmi ,,sere". Takže jediný argument, který jsi napsal, je rozsáhlejší nabídka programů. Souhlasím. Kolik tě tedy stojí jeden program? Protože třeba u multi to vychází na cca 10kč/měsíčně bez podpisu smlouvy. Takže u UPC je jich teda v Médiu 40? (nechce se mi hledat). Pak v čem je výhoda. Že by to skylink za stejnou cenu neuměl? A navíc bez nutnosti podpisu? Že tě upoutal jeden program, který zrovna u konkurence není si můžeš jen blahopřát. Stejně tak jako někdo u konkurence, kterého upoutal program, který nemá UPC. To není argument pro většinu. Tak to zkusme objektivně vysvětlit. Pomineme přitom kvalitu programů a ostatní skutečnosti včetně podpisu smlouvy. Kolik tě tedy stojí jeden program základní nabídky? Za kolik můžeš sledovat balík HD? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: vypadené programy Skylinkpro Tomika535:Ano máš prqvdu jde mi jen o některé programy, protože si myslím že bojovat s konkurenci je tak, že zařadím něco co druhý nemá. Nemá cenu dávat programy, které jsou ve všech providerech tam pak rozhoduje cena popř. kvalita. U mě rozhodlo to, že UPC přešlo na jinou družici a dala tam skoro všechny české a slovenské programy - já osobně preferuji více sportovní kanály proto je ze strany z UPC velká spokojenost. Je tam i HD program ESPN což je výborné. Cena mě tak nebolí. Dnes není nic zadarmo jde mi oto abych byl spokojen což u UPC jsem. Skylink, aby mě teď zaujal tak čekám na jejich slibovaný paket CS TV řekli od května a zatím se ani nevyjádřili. Jinak pokud jsi u Skylinku spokojený tak to ti neberu je to tvá věc. Každý preferujeme něco jiného. Skylink mě ale neoslovil co já vím za 2 roky to může být jinak, ale jak to tak vidím tak zatím jednoznačně UPC vede. |
viking
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|