, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC 1WKdy bude UPC na thoru plně funkční? měl sem dojem,že to má být plně spuštěno od 1.května..třeba na axn sci-fi a crime nemam zvuk u cz stopy..HDcka mi nejdou zadne. Hlavne ze jede hustler tv a XXX :D |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
|
|
RE: UPC 1WH3IMuT: jestli Ti to aktivovali, musí to jít i na vlastním příjimači (mám to taky tak)mar10: tak to Ti tvrdí blbost, zkoušej to dál, určitě Ti to někdo z operátorů zaktivije i bez toho jejich zázraku |
freestyl
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 33 |
|
|
Jednouprovždy.Aktivace HD balíčku u mne trvala dnes asi 5 minut i s telefonátem na muj vlastní HD přijímač.Co ještě mám dodat? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: UPC 1WPokial Vám nejdu vsetky HD programy kontaktujte klienske centrum Upc. Staćí len spraviť Refresh karty. |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
|
|
FAK13včera som volal 2-krát na slovenskú infolinku a stále tvrdili, že HD balík mi k vlastnému prijímaču nemôžu aktivovať |
mar10
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 99 |
|
|
RE: UPC 1WPresne tak, potvrdené aj dnes, technikmi, že nie je možné aktivovať HD balík bez ich HD prijímaču.;P |
Majkee
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 112 |
|
|
RE: UPC 1WPolozil som UPC mailom nasledovne otazky:- da sa zakupit samostatna sluzba satelitnej TV UPC bez zariadenia od UPC? - da sa zakupit sluzba Direct HD aj pre vlastny tuner? - da sa vypovedať sluzba uz pocas viazanosti tak, aby skoncila poslednym mesiacom viazanosti a nie o dalsie 3 mesiace? ODPOVED UPC Dobry den pan ...., tymto reagujeme na Vase otazky: - je mozne si prenajat od nas iba smart kartu a vyuzivat vlastny pristroj (kodovanie je cryptoworks) - sluzba HD sa neda vyuzivat na vlatny box, je potrebne si od nas prenajat nas box s nahravanim - ano, sluzba UPC Direct sa da vypovedat tak aby skoncila v prvy den mesiaci nasledujuceho po mesiaci kedy skoncila viazanost Ostávame s pozdravom a prajeme pekný deň Andrej Brosz Oddelenie služieb zákazníkom UPC BROADBAND SLOVAKIA, s. r. o. Ševčenkova 36 P. O. BOX 216 850 00 Bratislava 5 T: +421 2 59 422 222 F: +421 2 59 422 200 mail: post@upc.sk www.upc.sk |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|