, sekce: Příslušenství |
|
@ SaxonPřevčírem jsme hovořili o ext harddisku WD MY BOOK k Vantage 7100.Mám jej přes USB a chová se takto Startuje se startem Vantage .... spotřeba 9,1 - 9,3 W při nečinnosti, 9,6 W při zápisu, nebo čtení. Do standby režimu se přepne po 11 minutách nečinnosti _ spotřeba 2 W. Po vypnutí Vantage se vypne i HD _ spotřeba ve vypnutém stavu 0,3 - 0,4 W .... asi napájecí zdroj lehce nasává ?? Takže Saxone fakt spokojenost R^ |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
RE: @ Saxonmozem potvrdit WD Elements Desktop sa sprava rovnakopodla mna si zbytocne zaplatil za soft (backup, kryptovanie) a ten LED ukazovatel zaplnenia kedze bez windows neukazuje obsadenu kapacitu disku (ale cenovy rozdiel bude asi zanedbatelny) |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
RE: @ SaxonKluci díky za info, ale já tyhle informace nepotřebuji.WD MYBOOK po USB provozuji více než rok. Já chci přijímač 7100S využívat na maximální možnou míru a to je možné připojením externího disku pomocí eSATA. Tohle rozhranní je jak známo podstatně rychlejší pro komunikaci s dikovým polem než po USB. V době nástupu HD je to jediná správná cesta. USB chci nadále používat jen pro loading FW a settingu. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|