, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Aktivace dalsich balicku na druhou kartu UPCPodarilo se nekomu aktivovat balicek Direct HD na druhe UPC karte (tj. karta se zakladni nabidkou za 100 Kc/mesicne)? V minulosti jsem tam mel aktivovany balicek HBO a slo to bez problemu, ale ted mi operatori tvrdi, ze nemuzou na druhou kartu aktivovat zadne dalsi balicky. |
likar
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 7 |
|
|
RE: Aktivace dalsich balicku na druhou kartu U......to je divný, včera jsem si objednával Direct HD a operátorka se mě ptala, jestli chci ten balíček na obě karty, takže by to mělo jít ;) |
freestyl
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 33 |
|
|
RE: Aktivace dalsich balicku na druhou kartu U...Tak se podarilo v poradi s tretim operatorem balicek aktivovat. UPC je asi jedna z mala spolecnosti, kde clovek musi premlouvat operatory, aby mu aktivovali dalsi balicky a mohl UPC platit vic:) |
likar
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 7 |
|
|
RE: Aktivace dalsich balicku na druhou kartu U..."Jarmilo, ten už dneska volá potřetí, cos mu na to řekla? - Že to nejde! - Dobře a co na to David? - Že je mu to jedno! - Dobře, tak už mu to dáme ne?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Aktivace dalsich balicku na druhou kartu U...Taky důvod. Pro někoho.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|