, sekce: Linuxové přijímače |
|
Dreambox 7025+ a DVB S2 tuner - streamování v HDZdravím.Mám dotaz pro zasvěcené. Nechce se mi zatím kupovat nový Dreambox pro HD (8000 moc drahá, 7020HD ještě není a jednotunerové nemám zájem) takže bych rád zatím sledoval HD programy přes LAN ze streamu (viz popis třeba zde - https://www.parabola.cz/clanky/2716/streamovani-prijem-mpeg4-a-jine-moznosti-dreamboxu/ ) - u programů v MPEG 4 QPSK (DVBS) mě vše funguje, ale jelikož jsou zde pouze DVB S tunery, v modulaci 8PSK (DVBS2) pochopitelně nic nejde. Napadlo mi tedy, zda někdo zkoušel výměnu tuneru za nový BSBE2-401A (pro Dream 8000 ) - sběrnice by měla být stejná, jen nevím, jak je to s ovladači a zda by to vůbec fungovalo. Díky za odpovědi. |
cancer
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 9 |
|
|
RE: Dreambox 7025+ a DVB S2 tuner - streamován...nedá sa.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: Dreambox 7025+ a DVB S2 tuner - streamován...oneeeee - a kde je problém ? A máš s tím nějakou zkušenost? Zkoušelto někdo ? Obráceně to jde(myslím DVB S tuner v dreamu 8000),DVB T tunery jsou dokonce stejné, tak v čem je problém ? |
cancer
|
|
Po čase se ozývám znovu..Nyní se pro DM800SE objevil nový tuner BCM4505, který bude doufám i samostatně v prodeji. Našel jsem na fórech, že by měl být s příslušnými drivery a FW podporován i na 7025. Má již někdo s tím zkušenost? Kdyby to fungovalo, byla by to dobrá zpráva. Díky |
cancer
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|