Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

LNB jaký koupit?

Zdravím chci si koupit konvektor na problematické stanice hlavně nilesat. Mám gibertini 105.

Já vím už jsem tady nedávno psal ohledně lnb ale může to zajímat i jiné sat. fanoušky.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LNB jaký koupit?

přežilo, v pohodě :8)

netace
Registrace: 12/2008

@netace: Co u Teba nakoniec zavazilo, ze si kupil Gibertini 100? Ide mi najma o to porovnanie s EmmeEsse. Dik.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

hlavne HD

uz niekolko mesiacou multifeed 2x sharp bfr91.... 0,2db+55cm AL za par eur , nuz ale podla niektorych tu potrebujes hlavne dake HD lnb za par stoviek :laughing: :laughing: :laughing: vsetko je to o ohnisku R^

WADER
Registrace: 12/2009

@vortimond: tabulka s testem je zajímavá, přestože k ní dodáváš, že se nesmí brát zcela ortodoxně. Je tam podle mý zkušenosti (par. gib. 120 v Pze) zachycená docela odpovídající kvalita I.B.U. na Atl.Bird4 7.2°w.
Invacom neznám, kolem tohoto konvertoru je už po dlouhá léta nekončící spor. Majitelé na něj nedají dopustit, ale mám dojem, že je to proto, že za něj dali tolik peněz. Určitě nikoho zajímajícího se o slabý pozice neohromí procenta ze satelitů silných. Tak jsi opět zachytil info o nový bombě mezi běžnými LNB? To by bylo pro mně lákavý ale trošku trapný, konvertory nejsou běžným předmětem sběratelskýho zájmu, tedy pro mně jo!
@sysy: když je to taková hubka, vyzkoušej si 10723h na 7.2°w nebo 11766h na 7°w. Pokud nemáš stosedmdesátku, nevšiml jsem si údaje o tvý parabole.

knawi
Registrace: 3/2007

například hliník se ti dřív zdeformuje než dural ;)

netace

Smart

titanium/i twin/- spokojenost!!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

ještě jsem zapoměl koukal jsem po nejvyšším zisku paraboly

netace

mam len 120cm parabolu.na vsetky zujimave programy mi to staci.viem ze su programy ktore sa daju chytit len na vacie paraboly.ale vacsinou nezaujimave.co mam s toho ze si kupim 200cm parabolu a chytim na to akychsi tancujucich arabov?ak budem chcet bbc alebo itv a dalsie na 28.2.staci mi karta ktoru mozem mat.oni totiz vysielaju aj na 28.5 a v hd..invacom uz davno nieje tak drahy da sa zohnat aj za 20 euro.na vsetky zaujimave programy na vsetkych druziciach staci bohate 120CM a kvalitny konvertor.ja niesom totiz lovec druhotnych programov...

sysy
Registrace: 5/2010

se 120kou jsi toho tedy na nilesatu moc nedokázal, 200 ch., pokud jsem dobře pochopil. Ale vyzkoušej ty frekvence, co jsem ti napsal a poznáš svýho invacoma. A2D je pro tebe na 120 nedosažitelná, právě s Invertem, tentokrát White Tech, se mě v Praze docela daří.

knawi

zabudas ze cim dalej na zapad tym mensia parobola staci na 28,2.u mna by si musel mat 200cm aby si to chytil.no tak mi napis nejaky zaujimavy program volny ktory by ma zaujal a mozno si kupim aj 3metrovu.ale asi nic zaujimave myslim neporucis...

sysy

Nezapomínám, naopak píšu, že pro tebe - míněno na Slovensku - je na dvoustovku A2D nedosažitelná. Pokud nejsi příliš úzce svázán se slovenčinou, pak na 26°e nebo 7°w najdeš v angličtině hodně zajímavýho. Ovšem chápu, nepotřebuješ kanály jako MBC, FOX, Dubai atd. a proto ti stačí Invacom a právě o tom byla řeč.

knawi

ale chytaju na 200cm aj na juznej morave aj na zapadnom slovensku este.a chytim aj badr 26e.tak isto okolo 200 programov mam naladenu len aljazerusport aj 2 hd programy a to je vsetko.myslim ze aj mbc tam je aj dubai.a dubaj sport chytam vsetky tri ale na roznych druziciach.vies niekto ma radost ze chyti dalsi novy program ja nie pretoze je to len dalsi z mnohych nezaujimavych

sysy

Koukám že se tu opět tu a tam píší bludy(naštěstí v menšině), jako před 2 týdny a dále. Jako přes kopírák. :laughing:

HiFiOK

prosil by som pana hifioka ci ako sa vola ktory je myslim nacionalne zalozeny nech sa nemiesa do veci ktorim nerozumie.

sysy

Sysy

Přemýšlím že bych ten invacom testnul. Díky za radu.

Digi Tv top platforma

satmana

cau mozes sa este opytat odbornikov ktory stym pracuju.napr.v specializovanych obchodoch alebo priamo technikov.myslim ze vacsina ti to doporuci.

sysy

R^ R^ R^ R^

Digi Tv top platforma

satmana

tak ja mam 4x toto a zatial ziadny problem
http://www.tesa-systems.sk/katalog/lnb-vantage-single-x-vantage-0-2db

radolaco
Registrace: 2/2010

sysy, to nebylo určené tobě.
V názvu je české satelitní centrum, mimochodem.

HiFiOK

Zajímalo by mě spíše, byla tady zmínka o článku nebo recenzi, lnb které jsou doporučeně k parabole gibertini. Zkoušel jsem to hledat na netu ale marně.

Digi Tv top platforma

satmana
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra