, sekce: freeSAT by Skylink |
|
VIASAT NATURE V UPCDo konca Mája sa Viasat Nature (Príroda) objavý aj v ponukev káblovej a Dth službe Upc. |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
|
|
RE: VIASAT NATURE V UPCa co jako? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
RE: VIASAT NATURE V UPCDo konca mája by mali vymeniť všetky girls na telefóne v UPC a mladých chlapcov adolescentov by mali poslať roznášať letáky.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: VIASAT NATURE V UPCto si hovoril aj oretru :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: VIASAT NATURE V UPC@Milan: Veru tak, dobre hovoris.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 650 |
|
|
RE: VIASAT NATURE V UPCFAK 13 - v slovenskej UPC Digital káblovke prosím ťa zariaď tieto kanály:Nova Sport HD!!! ESPN America (SD/HD) - áno, chcem ju späť aj napriek tomu, že ju nedávno zrušili!!! Nova a ďalšie české kanály - nech mi nikto nehovorí, že sa to nedá dohodnúť, všetko sa dá, len treba chcieť!!! A bonus navyše, VLASTNÝ STB, alebo použitie VLASTNÉHO DVB-C tuneru v TV!!! Ale čo tu ja vôbec snívam o nejakej ideálnej spoločnosti, čo vie rozmýšľať ako zákazník... :bomb: |
Majkee
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 112 |
|
|
vlastní tuner u DVB-C UPCNo já nevím, ale podle mě to musí jít nějak podobně jako u nás. U nás stačí si u firmy LICA zakoupit CI modul Connax, který dostanete s kartou a je už s ní spárován (samozřejmě musí být smlouva s UPC). Ten stačí zasunout do televize s DVB-C tunerem a kouká se.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
|
|
kubisekTak to by si sa čudoval :))) vyvediem ťa z omylu, nie, na Slovensku si v UPC naozaj neprenajmeš kartu pre vlastný DVB-C tuner, či už v podobe STB alebo rovno v TV. Nie, žiadna podobná firma ako LICA, žiadny vlastný DVB-C, žiadne vlastné napárovanie.Dva - čítaš dobre - 2 roky to testujú a stále nie sú schopní túto službu poskytnúť. A ver tomu, že už som si to overoval aj oficiálnymi listami ich riaditeľovi. Dnes dokonca tvrdia, že už v testoch pokročili a skúšajú aj HD+PVR prijímač (šokovali ma), ale pri ich tempe to bude trvať nasledujúcich 5 rokov, kým s pompou vyjdú na trh, že horúca novinka... Smutná realita, že? Nuž čo, keď tu vlastne nemajú takmer žiadnu káblovú konkurenciu... Slovenská realita. |
Majkee
|
|
RE: VIASAT NATURE V UPCno kablove UPC je veru odveci...chvalabohu satelitne je na tom lepsie...cenov aj o dost lepsie ako v CR...este nech vyriesia ten chaos okolo viazanosti HD kanalov na ich prijimac |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
radolacoA preto by som možno chcel prejsť na UPC Direct, ale nie bez HD a vlastného STB.No už sme sa o tom nedávno bavili, takže čakám na 15.5.2010, či sa náhodou niečo nestane (rozumej zázrak). Mimochodom info pre všetkých, v SR žiaden termín 15.5.2010 v súvislosti s UPC Direct neexistuje a v UPC na Zákazníckej linke a medzi technikmi, ktorí jej poskytujú podporu o takom termíne nič nevedia. |
Majkee
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|