Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

CAM modul Philips

Dobrý deň. Prosím o radu. Mám starší CAM modul Philips CRYPTOWORK a po vložení do sat. prijímača, mi vypíše hlášku "skontrolujte Vašu kartu". Pritom karta je CW čítačke funkčná. Modul som skúšal v troch roznych prijímačoch a všade mi vypísalo to isté.Tak neviem, či tento starší modul už nepodporuje súčasné karty a treba mu novší SW, alebo je problém s kartou. Za informácie ďakujem.

rolis7
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CAM modul Philips

Tieto moduly dodnes funguju 1A.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

Tu ti ho opravia:http://satservis.sk/servis/news.php
R^ :8)

fsat
Registrace: 2/2006

Ďakujem.

rolis7

Tento modul rev.1.2 bezproblémově funguje se staršímy i novýmy kartami bez hlášek. Odzkoušeno na přijímačích Vantage 1100,7100,8000, Golden Interstar, Technisat HD8-S, EmTech, Humax CI-8100PVR.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Napiš jaký máš přijímač.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Skúšal som na ARIVE,HUMAX.

rolis7

Teraz si ale spomínam, že raz som mal doma na servise sat.prijímač Homecast 3000CR a keď som ho skúšal s mojou kartou (TaT), tak mi ju nechcel tento prijímač zobrať a tuším, že to vypisovalo, že mám prekročený počet zadaných pinov. Ja som to ale neriešil, pretože karta v origo aj uni čítačkách chodila. Teraz mi prišiel do ruky tento modul a vypisuje mi tú hlášku, ako som uviedol. Takže nakoniec je možno problém s kartou. Dá sa s tým niečo spraviť, alebo je karta zablokovaná pre prácu s modulmi?

rolis7

Reset pinu karty na stránkách Skylinku. Původní pin u starých karet byl 2001, u nových karet 0000.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

Ďakujem. Vyskúšam a dám vedieť.

rolis7

Dakujem MEDUZKA. Reset pinu karty zabral. Podarilo sa zadať nový pin. Ale karta v module aj tak nechodí. Skúšal som aj inú kartu a tá tiež nejde. Vypisuje "skontrolujte si svoju smart card".Pritom komunikácia prijímač-modul asi funguje, pretože v menu prijímača sa mi objaví MODUL-CRYPTOWORK. Takže neviem ako ďalej. Nevie prosím niekto, ako sa stým dá pohnúť? Ďakujem.

rolis7

Zkus ůplně jiný modul. Třeba si přijímač s modulem nerozumí.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Ještě ji zkus otočit.Do tohoto modulu se dává čipem nahoru.
Pak v menu juknout na kartu, jestli je skutečně nadetekovaná.
Poté přepnout na ČT1 a vyčkat na zápisy.Jestli pojede dekódování programu na pozadí a hláška kontroly karty trvá, nemá se tento modul rád s přijímačem. A propos, jakou sérií začíná číselný kód karty? Není už karta v křemíkovým nebi?

meduzka

Karta v zabudovanej čítačke funguje.Nejde len v module. Teraz to trápim v ARIVE. Ale skúšal som aj v HUMAXE a tiež ani ťuk.

rolis7

Problem moze byt v neofiko fw. napr. v Humax 5400 treba mat specialnu PMT. V Arive neviem.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

GOGO1 ďakujem za vysvetlenie.

rolis7

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra